Az apuka csak akkor viszi el a picit karácsonyozni hozzájuk ha én is megyek?
Figyelt kérdés
Nekem muszáj mennem? 5 hónapos lesz a fiam akkorma 16:42
1/23 anonim válasza:
Hát elég érdekes lenne szerintem, ha ott lennél.
2/23 anonim válasza:
Én alapból nem engednem az öt hónapos gyerekemet egyedül.
4/23 A kérdező kommentje:
Én olyan családhoz nem megyek akik ki nem állnak.
ma 16:50
5/23 anonim válasza:
Fordítsul meg:
Miért szeretnéd, hogy az öt hónapos pici babádat elvigye az apja nélküled bárhova is, (főleg egy olyan családhoz, aki utálja az anyját)?
6/23 A kérdező kommentje:
Nem szeretném hogy elvigye, de hozzánk nem akar jönni.
ma 16:54
7/23 anonim válasza:
A gyerek 2 éves koráig nem vagy köteles elengedni.
Vagy megy hozzátok, vagy karácsonyozik a gyerek nélkül.
8/23 anonim válasza:
"A gyerek 2 éves koráig nem vagy köteles elengedni."
Ez mondjuk nettó baromság. A gyermekkel való kapcsolattartas mindig egyénileg meghatározott és az lehet kb bármi.
9/23 anonim válasza:
Én se engedném. Ha akar, jöjjön ő. Mondjuk nem csak őt nem értem, téged se. Komolyan elengednéd vele "egyedül"? Rendszeresen megy hozzájuk nélküled? Mert akkor esetleg érthető, máshogy nem.
10/23 anonim válasza:
8as
Pedig így van.
Apa mehet latogatóba, de el nem viheti, ha az anyja nem jarul hozzá.
Nekem 4 hónaposom van, el nem tudnám képzelni, hogy elvigye az apja valahova, még ha tápszeres lenne sem.
A nagyszülők is jöhetnének megnézni az unokát, de max kiperelik a láthatást, feléjük kötelezettség nincs, főleg ennyi idős babánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!