Apuka barna szemű, anyuka barnás-zöld; 3 hós kislányunk kék. Ilyen marad már vagy van még ideje barnulni/zöldülni?
Figyelt kérdés
2023. nov. 21. 09:45
1/14 anonim válasza:
Ezt találtam. "Az újszülöttek általában kékesszürke szemszínnel születnek, és a szem végleges színe csak 6 és 12 hónapos kora között alakul ki, de az is előfordulhat, hogy ennél később, akár csak három éves kor körül véglegesedik a szín. Vagyis türelmesnek kell lenni."
2/14 anonim válasza:
Apuka szuleinek milyen szinu a szeme? Ha barna,akkor kicsi az esely a kek szemre.
3/14 anonim válasza:
Nagyon valószínűtlen a kék. A nagyszülők miatt persze kizárni nem lehet, de a barna lesz az esélyes.
4/14 anonim válasza:
Minden újszülöttnek kék színű a szeme.
Majd meglátod, milyen lesz.
5/14 A kérdező kommentje:
#3 szerintem is nagyon valószínűtlen, ezért hiába gyönyörű kék, nem élem bele magamat. Csak tudnám már, hogy mikor barnul be, vagy ha valami csoda folytán kék marad, mikortól örülhetek.
2023. nov. 21. 11:11
6/14 anonim válasza:
Egy barna vagy zöld szemű kislánynak is lehet ám örülni...
7/14 A kérdező kommentje:
#Látom megfogtad a lényeget.
Örülünk neki már most, imádom bármilyen lesz a szeme színe, ettől még örülnék neki, ha kék lenne…
2023. nov. 21. 11:18
8/14 anonim válasza:
Anyámék azt hitték, húgomnak, aki 3. gyerek, kék marad. 3 éves kora után barnult be. Anyám, apám sötétbarna szemű, csak a papák voltak kék szeműek.
A kisfiam 9 hónapos lesz, sosem volt világoskék a szeme, inkább sötétebb, és már hónapok óta van belül barnás rész a szemén. Az apja világoskék szemű. Én is drukkoltam a kéknek, de gondoltam, hogy az én szemem miatt nem sok esély van rá.
9/14 anonim válasza:
Minden gyerek ( meg emlos ) sotet kek szemmel szuletik.
Kb. 7 eves kor mire kialakul a vegleges szemszin.
10/14 anonim válasza:
Nálunk is hasonló (én barna, férjem zöld szemű) volt, kb 6 hónapos koráig tényleg tiszta kék szeme volt, aztán zöld lett, ugyanolyan, mint férjemé. Két éves, azóta változatlan, szerintem ugyanilyen marad már. Persze elméletileg változhat, de kék szerintem semmiképp nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!