Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mászó, mindenre felkapaszkodó...

Mászó, mindenre felkapaszkodó baba mellett hogy oldottátok meg a karácsonyfaállítást?

Figyelt kérdés
ma 10:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi babakarámot fogunk venni és azzal körbekerítjük. Jobbat nem tudok.

Szüleim annak idején asztal tetejére tették, nekünk nincs plusz asztalunk, amire tehetném, a babakarám meg kisebb helyet foglal és hasznosabb lehet, mintha vennék még egy asztalt...

ma 10:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Picike mufenyot vettunk es az asztalra kerult.

Tavaly felallitottuk a nagy fat, hat, le is szedtuk 1 nap mulva, egyszeruen allandoan azt rangatta a gyerek, pedig csak 8 honapos volt akkor. Iden mar jar is, meg rosszabb a helyzet ebbol a szempontbol, mindenre felmaszik, pakol, szetszed, lebont, gondolom iden se tudjuk felallitani a nagy fat.

De lehet megprobalom, max akkor megint eltesszuk 😂

ma 11:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Külön szobába,aminek az ajtaját bezártuk.🤷
ma 11:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Asztalra tettük a fát és kikötöttük.
ma 11:08
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Mi ugyanúgy mint előtte, nem piszkálta miután párszor rászóltunk.
ma 11:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk sem piszkálták, pedig eleg mászos, piszkálós, eleven gyerekeink vannak. Persze odamentek néha, próbálták leszedni a díszt, de mindig rádzóltam, aztán megunta.

Mondjuk a mi fánkat nem ia lehetne felborítani, olyan nehez a talp.

ma 11:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Elhoztuk őt onnan ha odament és mondtuk hogy nem szabad.

Soha nem volt baleset, egyik gyerekem sem borította magára

ma 11:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Beraktuk a babakarámba. Így is elérte, szóval lerángatott egy csomó díszt róla. Idén max műanyag díszek lesznek, mert már ketten vannak. 😂
ma 11:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Mindig cserepes fánk van és nem túl nagy, de cserébe nem borulékony. Alulra csak olyan díszeket tettem, amiket nem baj, ha elér, de ha a közelébe ment, mentem utána én is és nem engedtem, hogy megrángassa. Már csak azért sem, mert élő fa. A szobanövényeket sem engedtem sosem rángatni. Semmi baj nem volt.
ma 13:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Kiraktuk a teraszra a fát, egy kis asztalkára az ablak elé. Így látjuk is, de stresszelni sem kell miatta. Élő fa, így nehezebb lerántani, de ha sikerül, nagyobbat is üt. Anyósomék csak simán felrakták egy komódra a fenyőt, azzal sem volt gond.
ma 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!