Ki kel fel éjszaka a gyerekhez? Szokott ebből vita lenni?
Aki gyorsabb. Tökmindegy, mert ritkán kelnek fel éjjel a gyerekeink.
Viszont a feleségednek nem ártana keríteni egy pszichológust vagy komolyabban elkezdeni figyelni rá mentális szempontból, mert gyorsan kiég egy anyuka… Mondom ezt úgy, hogy a fiam után 1,5 évig keményen szülés utáni depresszióval küzdöttem.
Általában én.
Az elején ő is kelt, vagyis sokszor én lefeküdtem korán, ő fent maradt (ha elalszik, és 1 óra múlva ébred, az neki rosszabb), és fent volt éjfélig-1-ig.
Aztán 9 hónapos volt a kicsi, amikor munkahelyet váltott a férjem. Szinte soha nem volt itthon, a gyerek éjszaka nem fogadta el. Üvöltött, mint akit tüzes vassal égetnek. Így onnantól én keltem. Aztán csak 1 évet dolgozott ott a férjem, és visszament az előző helyre. De annyira megszokta, hogy én kelek, hogy fel sem ébredt soha. Ha meg szóltam éjszaka, hogy legyen kedves most ő kelni, akkor állandóan morgott. Így nem szóltam inkább. Pedig akkor már én is dolgoztam. És baromi nehéz úgy dolgozni, hogy aludtam 5 órát 8 részletben.
Aztán nemrég bélelt nálam a pohár, és mondtam neki, hogy ha tetszik, ha nem, igenis ő is keljen fel. Nem mindig, nem minden éjjel, de ha szólok, akkor segítsen, mert nem leszünk jóban. Szóval mostanában azért felkel ő is.
"engem az abszolút nem nyugtat vagy idegesít, hogy másoknak milyen a gyerekük"
Akkor miért írtad le vagy 3szor, hogy aki tud enni, wczni, ne adjisten háztartást vezetni gyerek mellett, annak biztos "szobanövény" gyereke van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!