Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki kel fel éjszaka a gyerekhez...

Ki kel fel éjszaka a gyerekhez? Szokott ebből vita lenni?

Figyelt kérdés
Én vagyoka apa, kicsit összevesztünk, mert a héten én keltem hozzá minden hajnalban( 3 fele szokott megébredni hogy éhes) rendbe teszem, de utána én 5kor indulok melóba. És már eléggé kivagyok. Pl. tegnap kétszer megébredt mert éhes volt. Ma már szóltam feleségemnek, hogy keljen fel hozzá, mert nem bírok. Erre felkapta a vizet, hogy egész napja a gyerekről szól és már nagyon el van fáradva, amit én meg is értek. De én is fáradt vagyok. Néha azt érezteti, hogy csak amit ő csinál, az a megterhelő, mintha én nem is lehetnék elfáradva. Szerintetek kinek van igaza?
dec. 4. 14:08
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Aki gyorsabb. Tökmindegy, mert ritkán kelnek fel éjjel a gyerekeink.

Viszont a feleségednek nem ártana keríteni egy pszichológust vagy komolyabban elkezdeni figyelni rá mentális szempontból, mert gyorsan kiég egy anyuka… Mondom ezt úgy, hogy a fiam után 1,5 évig keményen szülés utáni depresszióval küzdöttem.

dec. 5. 00:23
 42/45 anonim ***** válasza:

Általában én.

Az elején ő is kelt, vagyis sokszor én lefeküdtem korán, ő fent maradt (ha elalszik, és 1 óra múlva ébred, az neki rosszabb), és fent volt éjfélig-1-ig.

Aztán 9 hónapos volt a kicsi, amikor munkahelyet váltott a férjem. Szinte soha nem volt itthon, a gyerek éjszaka nem fogadta el. Üvöltött, mint akit tüzes vassal égetnek. Így onnantól én keltem. Aztán csak 1 évet dolgozott ott a férjem, és visszament az előző helyre. De annyira megszokta, hogy én kelek, hogy fel sem ébredt soha. Ha meg szóltam éjszaka, hogy legyen kedves most ő kelni, akkor állandóan morgott. Így nem szóltam inkább. Pedig akkor már én is dolgoztam. És baromi nehéz úgy dolgozni, hogy aludtam 5 órát 8 részletben.

Aztán nemrég bélelt nálam a pohár, és mondtam neki, hogy ha tetszik, ha nem, igenis ő is keljen fel. Nem mindig, nem minden éjjel, de ha szólok, akkor segítsen, mert nem leszünk jóban. Szóval mostanában azért felkel ő is.

dec. 5. 06:40
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

"engem az abszolút nem nyugtat vagy idegesít, hogy másoknak milyen a gyerekük"

Akkor miért írtad le vagy 3szor, hogy aki tud enni, wczni, ne adjisten háztartást vezetni gyerek mellett, annak biztos "szobanövény" gyereke van?

dec. 5. 07:04
 44/45 anonim ***** válasza:
Egyszer sem írtam ilyet. Te hallucinálsz.
dec. 5. 08:46
 45/45 anonim ***** válasza:
Eleinte felosztották az éjszakát, a férjem kezdett vele, aztán kb 4-kor helyet cseréltünk. Aztán szerencsére jó alvó baba lett, és nem kelt fel enni olyan 2 hónapos korától, de az első hónap után az éjjeli evése annyira hajnalra csúszott, hogy végig a férjem maradt vele. Jó neki, mert egy pillanat alatt vissza tud aludni bármikor, én meg soha. Most egy éves, kb egyszer kell visszatolni a cumit éjjelente.
dec. 9. 19:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!