Kitakarózott éjszaka és 1 szál rövid bodyban aludt az 5 hónapos babám. Megfázhatott?
Szerintem nem ,de nincs kizárva ha nem birja a hirtelen homerseklet valtozast(mostanra jol lehűlt a levegő) de azért a kb 26 fok az nem olyan hideg.
Az én babámnak ilyenkor másnap kicsit bevan dugulva az orra , utána meg már elmúlik neki.
Szerintem ha izzad akkor melege van. Főleg a hát elég érzékeny rész ha beizzad könnyen tüdőgyulladás van belőle.
Kicsit öltöztesd vékonyabban.
25 fok, nem 15 🤦♀️
Az én lányom sosem takarózik. Utálja. Ha ennyire parázol, adj rá egy vékiony nadrágot..
Tavaly ilyenkor nekem is 5-6 hónapos volt a gyerekem, sosem volt takarója. Bodyban aludt. Ha 20 fok alá esett az éjszakai hőmérséklet, akkor hosszú bodyban, 20 fok fölött rövidben, 28 fok fölött pedig atléta bodyban.
Sosem fázott meg.
Majdnem 26 fokban zokni a gyereken? Meg takaró? Persze, hogy kirakarózott meg lehúzta a zoknit, melege van basszus!
Fiam 1 szál ujjatlan bodyban aludt, semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!