1-2 hónapos anyatejes babád hány grammot eszik egy etetésnél?
Hu ezt a szenvedest. Szegenyke csak aludna, de allandoan piszkalod, tulingerled, aztan orakat ebren van es uvolt.
Megkeserited mindkettotok eletet ezzel az allando baszogatassal, ahelyett, hogy hagynad.
Mert ez nem tart orokke, de igy, hogy nem tud pihenni, ki tudja mikor normalizalodik ez a szoptatasos helyzet. Lehet 1-2 het mulva mar tullennetek rajta; de ha 20 percenkent keltegeted es nem piheni ki magat, eselye nincs egy sajat rendszert felallitani, hogy o mikor enne es aludna.. isten tudja mikor lesz ennek igy vege.
Hat en hagytam egesz nap cicin. :D
3 honapos korara beallt, hogy fixen 2-3 orankent kerte mar csak.
De nyilvan nekem is le kellett valasztani sokszor, hiszen enni-inni-wc-re menni muszaj, ez egyertelmu, akkor persze sirt.
De alapvetoen nem piszkalgattam, ha nem volt muszaj.
Illetve hordozokendoben meg ugy elvolt, ha szerencsem volt es akkor nyertem azzal 1-2 orat cici nelkul.
#83! Nekem csak rossz tapasztalatom van ezzel. Még sose láttam olyan gyereket, aki belátható időn belül elhagyta volna a komfort cicizést. Tesóm gyereke pl.4éves és most se. Persze utcán nem, de otthon, ha rajta múlna, le se szállna róla. Babaként ő volt a legnyugodtabb gyerek a világon, sose sírt. Biztos ez annak is köszönhető, hogy az ő igényei voltak minden előtt. De aztán beütött a dackorszak és semmiért nem csapott olyan hisztit, mint azért, pedig tesóm akkor már abbahagyta volna.
Én ezt nem akarom és nem is tudnám. Se most, később meg végképp. Mivel nincs férjem, mindent én csinálok, dolgozom is itthon egy-két órát. Nem opció, hogy közben lógatom a mellemen.
#84! Szerencsés vagy, de ez rajtam nem segít.
#86! Hagyjuk már ezt a szoptatós témát. Már egyszer leírtam.
Voltunk dokinál. Továbbra is azt mondják ne komfort ciciztessem. Nem is nagyon hiszik, hogy nem szoktam. Rettenetesen túleszi magát így is, azért nyűglődik, ha rajta hagynám, még többet enne, mert álmában is szívogatná néha. Vannak ilyen kis haspók babák. A kakija is azért zöld, mert ennyi tejet képtelenség megemészteni, ahhoz még túl fejletlen az emésztőrendszere. Naponta 6-nál többször ne etessem.
#83!"en hagytam egesz nap cicin. :D
3 honapos korara beallt, hogy fixen 2-3 orankent kerte mar csak."
Mázlid volt, de a babák nem egyformák. Az enyémnél arra van a legkisebb esély, hogy így beállna. Fölösleges lenne kockáztátni, mert még rosszabb lenne azt átalakítani, mint eleve így kezdeni. Ez is szívás, de az még nagyobb lenne.
Tehat azert kinzod most az UJSZULOTT gyerekedet, mert valamilyen nagyon elb@szott oknal fogva a tesod a 4 evesnek nem tud nemet mondani?
Mi van?
Az en agyam is elborult egy kicsit szules utan, de azert nem ennyire. Remelem van valamifele segitseged, mert lehet hogy most surgosen kellene.
#88!"Az en agyam is elborult egy kicsit szules utan, de azert nem ennyire."
De, elég rendesen elborult, ahogy elnézem. Aztán mivel kínzom szerinted, azon túl, hogy nem lógatom egész nap a csöcsömön, hanem úgy csinálom, ahogy a szakemberek, akik ismerik a gyereket, a gyerekorvosa, a védőnő, a szoptatási tanácsadó és a csecsemősök is egyöntetűen javasolták? Mennyivel jobb lenne már, ha ehelyett úgy csinálnám, ahogy random gyik felhasználó (te) mondja, mert az ő egy szem gyerekénél az vált be és nyilván minden gyerek egyforma 🙄 Lehet, hogy nekik kicsit több tapasztalatuk és képzettségük van a témában, mint neked. Nem gondolod?
(Mellesleg nem újszülött már.)
Persze.
Es bevalt, amit ajanlottak? :)
Ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!