Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1-2 hónapos anyatejes babád...

1-2 hónapos anyatejes babád hány grammot eszik egy etetésnél?

Figyelt kérdés
Írd oda légyszi azt is, hogy hány hetes. Azoknak szól a kérdés, akik mérik és tudják grammban, hogy össze tudjam hasonlítani. Mindig én se mérem, csak random.

okt. 12. 12:06
 131/149 A kérdező kommentje:

#129!"Egy 2 hós 100mili anyatejet tud befogadni, akkora a gyomra."

Nem, ilyet még pont nem kaptam, hogy mennyit tud. Köszönöm , ez is hasznos. Már csak annyi, hogy milliben én nem tudom. Az hány gramm lehet?🤔

De azt nem is mondtam, hogy az eredeti kérdésemre nem kaptam, hisz néhányan megírták. Mi a gond? Én csak azt kérdeztem, aki arra válaszolt, az nekem hasznos volt, sose mondtam, hogy nem. Arról nem tehetek, hogy mellé jött még 100haszontalan válasz olyan kérdésekre, amik nem is léteztek 🤷🏼‍♀️

Nem venném el 5 perc után, de addigra úgyis bealszik és akkor nem ébresztgetném, ha "eleget" evett. Tudom, amúgy is minek ébresztem, de nem látjátok, mi történik. Pár szívás után bealszik. Olyankor ehetett 10grammot is, meg 200-at is, nem tudom, csak ha megmérem. Felülök, magamra veszem és felébresztem, mert azt gondolom, nem evett semmit. De mivel már nem egyszer jártam úgy, hogy az a semmi 200g volt, megmérem. Ha nem evett, felébresztem és visszarakom, ha evett, büfiztetem, de ugye közben alszik rajtam. Ha leteszem, azonnal felébred, ha nem, pár perc múlva.Ilyenkor rögtön keresi a cicit, szívogatja a vállam, vagy amit talál, majd hirtelen ordításba kezd, amikor rájön, hogy már nem cicizünk. Szóval azt a mennyiséget keresem, amikor már jobb, ha nem rakom vissza, mert eleget evett, csak szerinte nem. Persze, tudom, hogy dráma lesz, de 250után is van, tök mindegy.

okt. 17. 11:58
 132/149 anonim ***** válasza:
65%
Akkor add neki a felét de lemérem neked, 100ml tej 100gramm.
okt. 17. 13:17
 133/149 A kérdező kommentje:
Ok., köszi. Akkor megpróbálok odáig eljutni, hogy olyan 150-nél leálljon.
okt. 17. 14:05
 134/149 anonim ***** válasza:
66%
Figyi az nem baj ha pl délelőtt 170-180at eszik, mert vizesebb a tej, de délután, este elvileg elég neki a kevesebb is. Ugye én így ezt annyira nem tudom nyomon követni, mivel fejem a tejet és egybe is öntöm, de a védőnő mondta
okt. 17. 17:01
 135/149 A kérdező kommentje:
Köszi. Az első reggeli etetésnél szerintem is hagynám egyébként. Olyankor mindig sokat eszik, de akkor már nem is evett régóta. Késő délután kezdődnek a problémák, szerintem addigra telítődik teljesen és olyankor már minden baja van.
okt. 17. 17:46
 136/149 anonim ***** válasza:
100%
Igen, amúgy mi nagyjából ugyanannyit szoktunk adni neki, ő megeszi ugyanúgy este is, viszont akkor már elég sok vissza is jön
okt. 17. 17:51
 137/149 A kérdező kommentje:

Megőrülök tőle. Most is őrjöngött, mert éhen akart halni.Egy pillanatra hagyta abba fürdésnél, amikor lenyalta a habot, de az is ízlett neki.🤦🏽‍♀️ Kért volna még, így üvöltött tovább.

Nagyon félelmetes. Remeg mindene. Szerintem már nincs olyan betegség, amit nem diagnosztizáltam nála.

okt. 17. 21:01
 138/149 anonim ***** válasza:
Az orvos erre mit mond?
okt. 17. 21:46
 139/149 A kérdező kommentje:

Semmit, leráznak. Nem is sír, nagy baba, nagyon erős. Egészséges, semmi baja. Mindig ezt.

Ő mondjuk mindenkinek ad beutalót koponya és hasi ultrahangra, de nagyon későre kaptunk időpontot. Csak november végén megyünk ☹️

okt. 17. 21:58
 140/149 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy csendes refluxos és feljön neki a tej azért ordít? Túlevésnél ez szokott lenni általában.
okt. 17. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!