Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1-2 hónapos anyatejes babád...

1-2 hónapos anyatejes babád hány grammot eszik egy etetésnél?

Figyelt kérdés
Írd oda légyszi azt is, hogy hány hetes. Azoknak szól a kérdés, akik mérik és tudják grammban, hogy össze tudjam hasonlítani. Mindig én se mérem, csak random.

okt. 12. 12:06
 121/149 A kérdező kommentje:

#120! "Senki nem hülye, se a szakemberek, sem pedig az itt hozzászólók, kivéve téged egyedül" Ahhoz képest, azért hülyézel le, mert az ő tanácsaikat követem. Illetve, felülírod a pszichológusom véleményét, mert ő is nyilván hülye hozzá.😉

"de visszaolvasva látom másnak is feltűnt."

Aztán kinek? Biztos nagyon mérvadó olyanok véleménye, akik annyit se tudnak értelmezni, ha a kérdező egy számot kért, akkor azt írjanak, ne pedig litániát a semmiről, amit gyengébbek kedvéért vagy 20x leírt.

Bocs, de nem tudhattam előre, hogy itt csak gyengeelméjűek válaszolnak. De tanultam az esetből, legközelebb szavazást fogok kiírni, hátha sikerül bejelölni rajta egyetlen számot. Bar, gondolom az ilyenek ott is írogatnának. Kár, hogy a kifejtős részt nem lehet olyankor törölni. Majd kezdeményezem az oldal üzemeltetőinél😉

"és meghallgatom a jó tanácsot."

Oké, akkor van egy jó tanácsom: Ne okoskodj olyasmiről, amit senki nem kérdezett.

Segítséged meg sehol nem volt.

okt. 16. 19:37
 122/149 anonim ***** válasza:
65%
De ha a fejed tetejére is állsz nem tudsz neki megálljt parancsolni.Irtam hogy etesd cumisüvegből 150ml 3 óránként és akkor nem enné túl magát. Ha szoptatsz akkor nem tudsz neki megálljt parancsolni. Hasfájós, az nem azt jelenti hogy túleszi magát, hanem annyi hogy nehezen emészti.. Nekem is hasfájós mégse eszik csak 80at..
okt. 16. 20:45
 123/149 A kérdező kommentje:

#122! Miért ne tudnék? Nem tartom addig a mellemen, amíg túleszi magát.

De hol írtam, hogy csak az a baba lehet hasfájós, aki túleszi magát? Adok rá cseppeket, amitől már nagyon sokat javult a helyzet, de a cseppektől nem eszik kevesebbet. Nem értem, neked miért probléma az, ha több módon segítem, hogy ne fájjon neki.

okt. 16. 20:59
 124/149 anonim ***** válasza:
100%

Vegigolvastam az egeszet.😬 en tenyleg nem tudom, mi lehet a megoldas.

Ha a szakemberek sem tudjak, akkor talan csak az ido segithet, hatha lesz valtozas.

okt. 17. 04:49
 125/149 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mi a kérdés mostmár??? Vagy miért vagy még mindig itt?

Nsm tartod a melleden addig hogy túlegye magát.. Megvan a megoldás nem ?

okt. 17. 07:44
 126/149 A kérdező kommentje:

#125! Hú, bakker, de nehéz vagy te. Igen, ez. A megoldás eddig is megvolt, nem azt kérdeztem. Olvasd már el a kérdést könyörgöm! Az érdekelt, hogy KB.mi lenne az a mennyiség, ami még elég neki, de nem eszi túl magát.

Utoljára a kórházban számszerűsítették, de nyilván nem annyi kell egy 2 hónaposnak, mint egy 2 naposnak🙄

okt. 17. 08:12
 127/149 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező én megértem a te felháborodásodat is, de amúgy már párszor leírtam neked erre is a választ, de te inkább a többiekkel vitatkozol :D
okt. 17. 08:48
 128/149 A kérdező kommentje:
#127! Hát, egy számon, hogy vitatkozzak?😂 Ha megírtad mennyit eszik a tied, azt megköszöntem, hasznos válasz. Nincs más teendő.
okt. 17. 10:58
 129/149 anonim ***** válasza:
65%
Jókérdés mekkora mennyiség lenne neki elegendő tudván hogy nagy baba és nagy az igénye.. 😂 A kérdésedre már kaptál választ nem? Egy 2 hós 100mili anyatejet tud befogadni, akkora a gyomra elméletileg egy anyatejes 2hós babának. De ezt hogy kell elképzelni, mellre teszed 5 perc után elveszed tőle, leméred és ha nem evett eleget akkor visszateszed? Vagy nem értem hogy ezzel mit akarsz kezdeni? A te gyerekednek nagyok az igényei 2 hósan 6kg az enyém 6 hósan volt 6kg.
okt. 17. 11:05
 130/149 anonim ***** válasza:
65%
De amúgy kitudja mennyire van szüksége? Ő tudja az biztos, egy anyatejes babának 3 hós koráig is fájhat a hasa.. Egyébként meg rakd mellre vedd el tőle 5 perc után ha megevett 100at akkor rakd félre, ettől úgyis megnyugszol... De 100-120mili amire azt mondom hogy okés egy 2 hós babának de na megintcsak nagy súlyú így tudja a franc mennyi kell neki..
okt. 17. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!