Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1-2 hónapos anyatejes babád...

1-2 hónapos anyatejes babád hány grammot eszik egy etetésnél?

Figyelt kérdés
Írd oda légyszi azt is, hogy hány hetes. Azoknak szól a kérdés, akik mérik és tudják grammban, hogy össze tudjam hasonlítani. Mindig én se mérem, csak random.

okt. 12. 12:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/149 anonim ***** válasza:
100%

Minden rendben lesz, semmi rendellenest nem írtál! Az első hónapok piszkosul nehezek egy pocakfájós babával, engedd meg magadnak néha, hogy kiborulj.

Jól csinálod, hidd el! :)

okt. 12. 19:00
 32/149 anonim ***** válasza:
46%
Hagyjuk már ezt, hogy a baba tudja mennyi kell neki, a fiam annyit eszik amennyit odaadsz neki, ezért is kapja cumisüvegből a lefejt anyatejet. Próbáltam nem egyszer ciciből etetni, annak általában az volt a vége, hogy teleette magát, aztán sírt meg hányt folyamatosan. Amúgy ezt a hülyeséget is csak a neten terjesztik, hogy a baba nem tudja túlenni magát, dehogynem, pont azért hasfájósak. Nekünk ezt az orvos és a védőnő is mondta. Érdekes mióta a súlyának megfelelő mennyiséget eszi 3 óránként mosolygós baba, nem fáj a hasa, alig sír, max amikor álmos. De persze itt mindenki azt hiszi jót tesz azzal a gyereknek, hogy tömi szerencsétlent egész nap.
okt. 12. 21:52
 33/149 anonim ***** válasza:
37%
Jah és plusz infó, a városban a legjobb gyerekorvoshoz járunk, azt is ő mondta, hogy amikor teleeszi magát a baba és fáj a hasa, azt is úgy jelzi, hogy még enni akar, mert megnyugszik tőle, de utána csak még jobban fog fájni a hasa. Nyugodtan le lehet pontozni, de mindenki döntse el maga, hogy jót akar e a gyerekének vagy sem
okt. 12. 21:55
 34/149 anonim ***** válasza:
46%
Jah és hogy a kérdésre is válaszoljak, a súlyából tudod kiszámolni mennyit kell ennie, pl. 4000 gramm, akkor annak a felét még hozzáadod, tehát 4000+2000=6000, leveszed az utolsó számot, tehát 600 ml, ez a napi adag, ezt elosztod annyival ahányszor eszik. Pl ha 6szor, akkor 100 milit kell adnod evésenként
okt. 12. 21:57
 35/149 anonim ***** válasza:
67%

#32,33,34- lányom időre evett, borzalmasan hasfájos volt.

Fiam iszisz baba volt, egyáltalán nem volt hasfájos.🤷🏻‍♀️

okt. 12. 22:03
 36/149 anonim ***** válasza:
46%
35 nyilván nincs 2 egyforma gyerek, de ha valakinek hasfájós az iszsz babája akkor mondjuk meg kellene próbálni a másik módszert is, nem betegesen ragaszkodni valamihez, amire mások azt mondják, hogy csak az a jó
okt. 12. 22:42
 37/149 anonim ***** válasza:
47%

#36, de ugyebár ez amit leírtál fordítva is igaz?

Ha az időre etetett baba 3 óra helyett 2 óra mulva éhezik meg, akkor ugye megeteted, nem ragaszkodsz görcsösen a három óránkénti eteteshez?

okt. 13. 06:57
 38/149 anonim ***** válasza:
49%
37 persze, ez egyértelmű, 3 hónapos, már egyértelműen jelzi mikor éhes, ha 2 óra múlva akar enni akkor kap akkor, nyilván ha nem éhes 3 óra múlva akkor meg megvárjuk mikor az lesz. Csak azt mondom, hogy pl mikor sír egy újszülött nem biztos, hogy az a baja, hogy cici kell neki, én is csináltam egy időben hogy minden sírásnál cicit kapott, az lett a vége, hogy még többet sírt és folyton csak hányta vissza a kaját
okt. 13. 14:45
 39/149 anonim ***** válasza:
66%
Igen mert a legtöbb baba csak cicin nyugszik meg. Az enyémeg ringathattam 20 percig, vagy hordoztam csak üvöltött míg cicit nem kapott..
okt. 13. 14:51
 40/149 anonim ***** válasza:
48%

38, sajnálom

Szerencsére a fiam sosem bukott vissza semmit, így azt gondolom nem mindig szívta azt a cicit, csak komfortszopizni akart.

Gondolom erről hallottál, hogy ez mit jelent.

okt. 13. 17:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!