Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1-2 hónapos anyatejes babád...

1-2 hónapos anyatejes babád hány grammot eszik egy etetésnél?

Figyelt kérdés
Írd oda légyszi azt is, hogy hány hetes. Azoknak szól a kérdés, akik mérik és tudják grammban, hogy össze tudjam hasonlítani. Mindig én se mérem, csak random.

okt. 12. 12:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/149 A kérdező kommentje:

Köszönöm Istenem, a 2.oldal végére megszületett az első komment, ami a kérdésre válaszol!🙏

#20! Akkor te érted, miről beszélek, csontra ezt csinálták velem is. Mindig arra hivatkoztak, hogy nagy baba, EZÉRT mérni kell, ha nem nyeri vissza a súlyát, tápszerrel kell pótolni stb. Én meg csak pislogtam, hogy mi ez a para, hisz nem pici.

Na, én ezt a 100-140-et írtam normálnak. Néha nekem is ennyit, de általában ennél sokkal többet. Nem emlékszel, naponta hányszor etetted?

okt. 12. 16:27
 22/149 A kérdező kommentje:
#13! Bocsi, a tiédet nem vettem észre, biztos írtam akkor. Köszönöm neked is, nagyon hasznos!
okt. 12. 16:29
 23/149 A kérdező kommentje:
#17! Köszi neked is. Neked nem kellett diétát tartanod? Nálunk is pontosan kirobbanó zöld széklet van. Hasfájásra először Espumizánnal próbálkoztam, az nem jött be. Most Biogaiat adok neki. Attól szerintem van változás, vagy fene tudja, hogy attól -e, de mostmár 3 hónapos koráig nem hagyom abba. A széklete viszont nem változott, majd mondom a dokinak, mert már aggaszt kicsit.
okt. 12. 16:38
 24/149 anonim ***** válasza:
100%
Szedsz vasat? A lányomnak attól volt zöld.
okt. 12. 16:55
 25/149 anonim ***** válasza:
Nem tudom, sose méregettem. #18
okt. 12. 17:20
 26/149 A kérdező kommentje:
#24! Nem, csak terhesen szedtem ☹️
okt. 12. 17:24
 27/149 anonim ***** válasza:
100%

17# vagyok. Nem diétázom egyáltalán. Adom a laktáz cseppet, ha kell Infacolt. Nálunk ezzel szűnt meg az állandó sírás és a minden evés után "kirobbanó" zöld kaki is.

Este alapból jönnek a "boszorkány órák" a nyughatatlan sírással. Illetve nem vagytok pont növekedési ugrásban? Az szokott még extrán beütni ilyen szempontból.

okt. 12. 17:42
 28/149 anonim ***** válasza:
100%
20as vagyok, általában 6-7x evett egy nap akkoriban, amúgy nekünk is volt zöld kaki pár hétig, és akkor már nem szedtem vasat, de csak legyintett a gyerekorvos, hogy majd elmúlik, nincs vele teendő, és el is múlt magától.
okt. 12. 17:53
 29/149 anonim ***** válasza:
50%
Sosem mértem. 2 évig szoptattam.
okt. 12. 18:31
 30/149 A kérdező kommentje:

#27! Most volt növekedési ugrás, de egyébként egyenletes a sírás, meg az állandó evés kényszer.

Nálunk is este jönnek a pokoli órák, de lekopogom, pár napja mar sokkal jobb a helyzet. Illetve ma nem vagyok benne biztos, mert nem rég majdnem eltörtem az ujját 😭 Borzalmasan kivagyok. Azt se tudom, hova kéne ilyenkor vinni. De remélem sehova, mert úgy néz ki rendben lesz. Azért még parázom persze.

okt. 12. 18:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!