Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szamarkohoges miatt ki mikor...

Szamarkohoges miatt ki mikor fogja engedni a latogatokat?

Figyelt kérdés

Bar December elejere vagyok kiirva es addig csitulhat a jarvany de meg is felek. Eddig karacsonykor szerettuk volna megmutatni a babat a nagyszuloknek testvereknek.

Sajnos nagy dohanyos a csalad igy eszre se venni egy kezdodo nathat ezenfelul testveremek eleg trehany modon nevelik a fiukat igy szinte a nem megfelelo etkezes miatt allandoan beteg.. nem jut sok vitaminhoz. A kisfiut nem is szeretnem egy ideig a gyermekem kozelebe engedni, ez is egy vita forras lesz.. de most ajanlott a 8 het megvarasa.. ki hogy keszul? Hogyan szeretne? Sokat vartunk erre a babara es mindennel fontosabb szamomra, az se erdekel hogy ha a nagyszulok megsertodnek.

2024. júl. 30. 19:32
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
75%
Milyen járvány? Még meg sem született a gyereked, de már azon variálsz, hogy kinek miért nem akarod megmutatni?! El kell, hogy keserítselek, a te gyereked, csak neked nagy szám. Annyira azért senki nem lesz kiváncsi, hogy tülekedjenek érte.
2024. júl. 30. 19:42
 2/50 A kérdező kommentje:
Kedves elso lehet nalad ez volt a helyzet de szerencsere nem minden csalad ilyen mint a tied :).
2024. júl. 30. 19:47
 3/50 A kérdező kommentje:
Szerintem a rossz energiaidat mason vezesd le.. lehet eppen nincs mar olyan ember mert elmartal magad mellol mindenkit ezzel a mergezo hozzaallasoddal
2024. júl. 30. 19:54
 4/50 anonim ***** válasza:
73%

A nagyszülők és a nagynénik/nagybácsik alap hogy vagy a kórházban vagy amikor hazajöttünk...

Tényleg a nagyszülőket sem akarod hetekig engedni az unokájuk közelébe?? Ez nekem 2 gyerek után nonszensz...pedig a kicsi a covid idején született

2024. júl. 30. 20:04
 5/50 A kérdező kommentje:
Karacsonyig itthon senkit a korhazba ahol szulni fogok meg uvegablakon keresztul lehet megnezni. Ha nem lenne karacsony a gyermekagyi idoszakot 6 hetet tartanam. De ugy hogy felcsapta a fejet a szamarkohoges igy lehetseges hogy aki nem fogja beoltatni magat az nem johet.
2024. júl. 30. 20:09
 6/50 anonim ***** válasza:
78%

Idén eddig 65 eset volt országosan.... És mégis a csapból is ez a "járvány" folyik...

Én szeptemberben fogok szülni, de már mindenki megtalált ezzel mert nyomja a tv.

Alapvető higiénia betartása mellett nem fogok rettegni rajta. A látogatók mossanak kezet, ne nyalják össze a babát, aki betegnek érzi magát ne jöjjön, ennyi. 2 hónaposan oltani fogják, addig tömegbe nem viszem.

Sokkal nagyobb járványoktól kellene félni ha már valamin aggódni akarsz (pl RSV, influenza) csak most épp ez van terítéken..

2024. júl. 30. 20:12
 7/50 A kérdező kommentje:
Tavaly folyamatosa beteg volt testverem gyereke.. es mar 1 honapja folyamatosan beteg voltam mire kijottem belole ujra hoztak es ujra elkaptuk. Hiaba mondtuk nekik csak akkor jojjenek ha nem beteg a gyerek.. nem nem beteg de ahogy belep az ajton mar szivja a taknyat.. mar bocsanat a kifejezesert.
2024. júl. 30. 20:15
 8/50 anonim ***** válasza:
77%
Ha már most előre parázol, mi lesz később? Kicsinálod magad és másokat is.
2024. júl. 30. 20:19
 9/50 anonim ***** válasza:
75%

Látszik hogy nincs még gyereked.

Sokat fogsz még koppant

Egyébként meg ha fosol irány az oltás

Neked sem árt és talán a magzatra is kerül ellenanyag!

2024. júl. 30. 20:19
 10/50 A kérdező kommentje:
En azert azzal nem nyugtatnam magam hogy csak 65 eset volt az orszagba mert 65 csaladot erintet es abbol 2 halalos volt. ( Csecsemo) Mond ezt annak aki a babajat veszitette el. En ketto labon allok a foldon.. es mindenki azt hiszi vele soha nem tortenhet meg. Pedig de.. gondolom akkor Te be se fogod oltatni magad?
2024. júl. 30. 20:20
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!