Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szamarkohoges miatt ki mikor...

Szamarkohoges miatt ki mikor fogja engedni a latogatokat?

Figyelt kérdés

Bar December elejere vagyok kiirva es addig csitulhat a jarvany de meg is felek. Eddig karacsonykor szerettuk volna megmutatni a babat a nagyszuloknek testvereknek.

Sajnos nagy dohanyos a csalad igy eszre se venni egy kezdodo nathat ezenfelul testveremek eleg trehany modon nevelik a fiukat igy szinte a nem megfelelo etkezes miatt allandoan beteg.. nem jut sok vitaminhoz. A kisfiut nem is szeretnem egy ideig a gyermekem kozelebe engedni, ez is egy vita forras lesz.. de most ajanlott a 8 het megvarasa.. ki hogy keszul? Hogyan szeretne? Sokat vartunk erre a babara es mindennel fontosabb szamomra, az se erdekel hogy ha a nagyszulok megsertodnek.

júl. 30. 19:32
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
70%
Jaj 30as.. te ezt honnan veszed? Mindenkit ismersz egy kommentből?
júl. 31. 06:21
 42/50 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írtak: a megoldás az oltás. Te beoltatod magad és akkor a baba is védett a saját oltásáig.

Egyébként tünetmentes látogató is elviheti hozzatok, de a kórházban is elkaphatja.

Ha most lennék terhes, nem lamentalnék rajta, beoltatnám magam.

Ettől még tarthatod a látogató stopot amíg csak akarod, de az oltás ezerszer biztosabb megoldás.

júl. 31. 08:36
 43/50 anonim ***** válasza:
31%

OFF: mindig meglep, hogy hányan beszélik borzasztó rosszul a saját anyanyelvüket. Gyereket szülnek/nevelnek, de az egyik leírja, hogy "kettő lábon állok a földön", a másik szerint meg valakit "leteremt" egy betegség.

És ezek fognak a gyereküknek segíteni a háziban.

júl. 31. 13:37
 44/50 anonim ***** válasza:
35%

43!

Autocorrect-ről hallottál?

Nekem sem van mindig időm vagy éppen eszem arra hogy újra átolvassam amit írtam...

Könnyű mások felett ítélkezni 1-1 mondatból.

júl. 31. 14:15
 45/50 anonim ***** válasza:
37%
44# ide sokan nem a segítő szándék miatt jönnek, hanem unalmukban belekötni a másikba. Engedd el. Sokszor kiragadnak egy szót és azon lovagólnak vagy leíród a tapasztalatod, hogy veled mi történt mit csinálnál és belédállnak kommenteken keresztül, hogy szar vagy.
júl. 31. 14:20
 46/50 anonim ***** válasza:
87%
Az autocorrect kijavítja a kifejezéseket helytelenre, amik ráadásul akkor is rossz helyesírással vannak írva. Ja.
júl. 31. 14:29
 47/50 anonim ***** válasza:
52%

Nem értem miért kell szegényt össze vissza szidni, én februárban szültem és én is aggódtam azon, hogy nehogy betegen jöjjenek ide. Mert igen, vannak az embernek olyan családtagjai akik tesznek magasról arra, hogy beteg e vagy sem, csak hadd fogja meg a babát mert ő babázni akar. Hozzám faterom behozta az egyik nevelt gyerekét a kórházba aznap amikor szültem, mert hogy csak megsajnálták és nem küldték oviba, közben meg kiderült hogy amúgy lázas volt.

Szerintem húzz egy hatart, én olyanokat engedtem be az életünkben akikben meg tudtam bízni, hogy ha azt mondja nem beteg akkor tényleg így van. Mert ha ide jönnek az ujjszulotthoz és közbe majd kiköpi a tüdejét, hat kösz nem.

Azóta már nyilván járt gyerek közösségbe, felnőttbe, jöttünk mentünk, de én is úgy éreztem, hogy “frissen” még igenis kell határokat húzni. Szerencsére a család többi tagja tiszteletben tartotta, lehet csak szerencsém volt. Azért ne felejtsük el milyen első babás anyukának lenni, amikor ezek a hírek mindenhol megtalálnak, tombolnak a hormonok, félsz stb. Mindenki máshogy éli meg.

Az első kb 4 hétben anyum és anyósom jöttek csak, 4 hetesen vittük először nagyszüleinkhez. Távolabbi rokonokat 6 hét után “engedtunk” kb.

aug. 2. 13:15
 48/50 anonim ***** válasza:
87%
47, ez rendben, nyilván beteg ember ne menjen be és nem kell odacsődülni az első 1-2 hétben, de a kérdező még a nagyszülőket se akarja odaengedni 6 hétig, ami erős túlzás....
aug. 2. 13:25
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudhatjátok milyenek a kérdező nagyszülei. Sajnos vannak, akik egyáltalán nem tartják tiszteletben a kéréseket mint pl ne dohányozzon közvetlenül előtte, ne puszilgassa a kezét és az arcát (csak a lábát meg a fejét...stb.). Nyilván mindenki maga dönti el mikor engedi be a nagyszülőket az életébe. Nekem 2 hét volt a határ, szigorúan csak nagyszülők jöhettek akkor, de amúgyis mindenki messze lakik úgyhogy többiek nem is akartak még akkor jönni. Második gyerekkel is tartani fogom a 2 hetet. Nekem kellett az, hogy kicsit beleszokjunk a közös életbe meg kicsit jobban megismerjük egymást.
aug. 2. 13:34
 50/50 anonim ***** válasza:
100%

48 jogos, lehet máshogy látom a témát apukám miatt, aki ugye szinten nagyszülő de csak a saját érdekeit nézi.

Az elején egyébként ha meg tudjatok oldani, szerintem is fontos hogy picit az új család “össze szokjon”, anyuka nyalogassa a sebeit. Legalábbis nekünk erre volt igényünk, de biztos van aki örül ha első perctől kezdve van ott valaki más is.

47es voltam😊

aug. 2. 13:51
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!