Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szamarkohoges miatt ki mikor...

Szamarkohoges miatt ki mikor fogja engedni a latogatokat?

Figyelt kérdés

Bar December elejere vagyok kiirva es addig csitulhat a jarvany de meg is felek. Eddig karacsonykor szerettuk volna megmutatni a babat a nagyszuloknek testvereknek.

Sajnos nagy dohanyos a csalad igy eszre se venni egy kezdodo nathat ezenfelul testveremek eleg trehany modon nevelik a fiukat igy szinte a nem megfelelo etkezes miatt allandoan beteg.. nem jut sok vitaminhoz. A kisfiut nem is szeretnem egy ideig a gyermekem kozelebe engedni, ez is egy vita forras lesz.. de most ajanlott a 8 het megvarasa.. ki hogy keszul? Hogyan szeretne? Sokat vartunk erre a babara es mindennel fontosabb szamomra, az se erdekel hogy ha a nagyszulok megsertodnek.

júl. 30. 19:32
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
75%
Kórházba is elkaphattoj bármit. Majd szólj ha felebredtel az alomvilagodbol. Peldalozol itt, hogy milyen szuper a családod, közben meg csak el kell olvasni kérdésedet 😆
júl. 30. 20:28
 12/50 anonim ***** válasza:
87%

Sajnos nagyon sok szomorú statisztika van, ha mind elolvasnád mindtől retteghetnél. Csak épp ezeket nem hallod.

Sajnálom azt a 2.családot, de tisztában vagyok vele hogy akár bölcsőhalálban is meghallhat, akár oxigénhiányban szülésnél és sorolhatnám. Sajnos tragédia bármikor történhet.

Ha te attól vagy nyugodt ne engedd a rokokoknak a látogatást míg a baba meg nem kapja az oltást és te magad is vedd fel az oltást a 3. trimeszterben. Eldöntheted ki mikor jöhet, a családnak meg el kell fogadnia.

júl. 30. 20:30
 13/50 A kérdező kommentje:
Nem irtam azt hogy szuper a csalad csak nem olyanok mint ahogy kedves elso es Te gondolod ami szerintem nektek megszokott lehet az masnak nem biztos hogy az :).
júl. 30. 20:31
 14/50 A kérdező kommentje:
Nem is ertem hogy miert kelt ekkora felhaborodast az ha valaki nem elso nap fogadja a csaladot hanem a gyermekagy utan ami egyebkent normalis lenne..
júl. 30. 20:33
 15/50 anonim ***** válasza:
75%

Mit vagy befosva?

Én Szlovákiában élek, 2010-ben szamárköhögésem volt, úgy, hogy oltva is voltam ellene.

A családom el sem kapta, nekem is csak annyi volt a tünet, hogyha futottam, szaladtam akkor kapott el egy-egy köhögést roham.

És képzeld el, mivel a tünetek után három héttel derült ki mi is a bajom, meg iskolába is úgy jártam...(Véletlenül derült ki a betegség, teljesen más miatt vizsgáltak, más miatt jártam az orvosokat)

A rövid idején szültem

Három hetes volt a gyerekem amikor jöttek a látogatók

Két éves és talán háromszor folyt az orra eddig

A nagyteso lázasan betegen várt minket haza a kórházból, bocsáss meg nekem, hogy nem tettem a kutyaolba aludni amíg meg nem gyógyult...

Minél jobban félted annál rosszabb.

Nem kell bekaksizni

júl. 30. 20:36
 16/50 anonim ***** válasza:
66%

Rövid - covid javított a telefon.

júl. 30. 20:37
 17/50 anonim ***** válasza:
66%
Megint valaki, akinek nem lenne szabad szaporodni, nem való szülönek.
júl. 30. 20:38
 18/50 anonim ***** válasza:
64%

Ja, es még tegyük hozzá, hogy nem csak a látogatók jöttek három hetesen.

Három hetesen simán elvittem a a nagylanyom anyák napi műsorára az iskolába a kicsit is

És ugyebár életben vagyunk mindannyian.

júl. 30. 20:39
 19/50 anonim ***** válasza:
72%
19, tipikus olyan anya, aki sanytollal fog szaladgálni egész nap otthon, fertőtleníteni fogja a gyereket is tetőtől talpig.
júl. 30. 20:40
 20/50 anonim ***** válasza:
73%
Augusztusban szülök pontosan ott, ahol 2 éve covidot kaptam a műtétemnél. Akkor most inkább ne menjek szülni, mert hátha épp szamárköhögés van náluk? Szűk családom van, ha tehetnék, már a kórházba jönnének, de nem tehetik, mert nem akarom. Viszont a 82éves nagyanyám azzal fenyeget, hogy utána rögtön eljön, ha négykézláb is. Most mondanám neki, hogy nem jöhet, mert én később terveztem? Tömegrendezvények látogatása pedig eddig se volt tervben. 2 hónapot csak ki lehet bírni. Ez az időszak nem arról szól. Én legalábbis nem az a fajta vagyok, akinek már az 1hetes gyerekkel muszáj járni a plázákat.
júl. 30. 20:43
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!