Szamarkohoges miatt ki mikor fogja engedni a latogatokat?
Bar December elejere vagyok kiirva es addig csitulhat a jarvany de meg is felek. Eddig karacsonykor szerettuk volna megmutatni a babat a nagyszuloknek testvereknek.
Sajnos nagy dohanyos a csalad igy eszre se venni egy kezdodo nathat ezenfelul testveremek eleg trehany modon nevelik a fiukat igy szinte a nem megfelelo etkezes miatt allandoan beteg.. nem jut sok vitaminhoz. A kisfiut nem is szeretnem egy ideig a gyermekem kozelebe engedni, ez is egy vita forras lesz.. de most ajanlott a 8 het megvarasa.. ki hogy keszul? Hogyan szeretne? Sokat vartunk erre a babara es mindennel fontosabb szamomra, az se erdekel hogy ha a nagyszulok megsertodnek.
Sajnos nagyon sok szomorú statisztika van, ha mind elolvasnád mindtől retteghetnél. Csak épp ezeket nem hallod.
Sajnálom azt a 2.családot, de tisztában vagyok vele hogy akár bölcsőhalálban is meghallhat, akár oxigénhiányban szülésnél és sorolhatnám. Sajnos tragédia bármikor történhet.
Ha te attól vagy nyugodt ne engedd a rokokoknak a látogatást míg a baba meg nem kapja az oltást és te magad is vedd fel az oltást a 3. trimeszterben. Eldöntheted ki mikor jöhet, a családnak meg el kell fogadnia.
Mit vagy befosva?
Én Szlovákiában élek, 2010-ben szamárköhögésem volt, úgy, hogy oltva is voltam ellene.
A családom el sem kapta, nekem is csak annyi volt a tünet, hogyha futottam, szaladtam akkor kapott el egy-egy köhögést roham.
És képzeld el, mivel a tünetek után három héttel derült ki mi is a bajom, meg iskolába is úgy jártam...(Véletlenül derült ki a betegség, teljesen más miatt vizsgáltak, más miatt jártam az orvosokat)
A rövid idején szültem
Három hetes volt a gyerekem amikor jöttek a látogatók
Két éves és talán háromszor folyt az orra eddig
A nagyteso lázasan betegen várt minket haza a kórházból, bocsáss meg nekem, hogy nem tettem a kutyaolba aludni amíg meg nem gyógyult...
Minél jobban félted annál rosszabb.
Nem kell bekaksizni
Rövid - covid javított a telefon.
Ja, es még tegyük hozzá, hogy nem csak a látogatók jöttek három hetesen.
Három hetesen simán elvittem a a nagylanyom anyák napi műsorára az iskolába a kicsit is
És ugyebár életben vagyunk mindannyian.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!