Szamarkohoges miatt ki mikor fogja engedni a latogatokat?
Bar December elejere vagyok kiirva es addig csitulhat a jarvany de meg is felek. Eddig karacsonykor szerettuk volna megmutatni a babat a nagyszuloknek testvereknek.
Sajnos nagy dohanyos a csalad igy eszre se venni egy kezdodo nathat ezenfelul testveremek eleg trehany modon nevelik a fiukat igy szinte a nem megfelelo etkezes miatt allandoan beteg.. nem jut sok vitaminhoz. A kisfiut nem is szeretnem egy ideig a gyermekem kozelebe engedni, ez is egy vita forras lesz.. de most ajanlott a 8 het megvarasa.. ki hogy keszul? Hogyan szeretne? Sokat vartunk erre a babara es mindennel fontosabb szamomra, az se erdekel hogy ha a nagyszulok megsertodnek.
Bocsi hogy off, de én úgy hallottam félév mire védi őket az oltás kb. Az elsőtől nem lesz még. Illetve addig oké, hogy a rokonság felveszi, de az megvan, hogy attól átadhatja?
Én megértem az aggódást, nálunk most 6 hetes. Viszont én az RSV-től is féltem őt, az első lányunknál is para volt. Sajnos testközelből láttam egészséges 1 év alatti gyerekeket, akiket leteremtett elég rendesen.
34-es, meg csak az kene. Majd kirakom en is a 2 evesem az utcara, ha erkezik a teso, nehogy tul hangos legyen neki 🤣🤣🤣🤣
Amugy ez nem szokas kerdese, hanem megbeszeles. Az jon, akit hivnak. Ha egy csaladot, akkor nyilvan a csaladdal egyutt a gyerek is jar 🤷♀️
Miert nem oltatod be magad ?
Nalunk ( Nyugat Europa ) a 25 . het utan erosen javasolt terhes noknek a vakcina, ez evtizedek ota jol mukodik. Ezzel vedve lesz az ujszulott 8 hetes koraig.
Túltolod ezt a 6 hetes gyermekágyat. Az akkor volt szokás, amikor a nők otthon szültek, brutál körülmények között és megjegyzem, az a nőknek szólt, nem a csecsemőknek. A rokonok, szomszédok, ismerősök akkor is mentek, segítettek, vitték a komatálat és a gyereket is megnézték, csak a nőnek nem kellett (jó esetben) 6 hétig dolgoznia, a gyerekágy nem azt jelentette, hogy 6 hétig senki nem ment oda megnézni a családot.
Amúgy nem kell senkit beengedni a kórhàzba, meg első nap, de azért elég durva 6 hétig kitiltani a nagyszülöket, nehogy megnézhessék már az unokát. A gyerekük gyerekét, akit feltehetően vártak, szeretnek. Szerintem csak a szeretetlen, sz*r családokban van ilyen, hogy egy anyuka nem várja, hogy mások is szeressék a gyerekét, vele örüljenek neki, ott van ilyen közömbösség a nagyszülők iránt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!