Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szamarkohoges miatt ki mikor...

Szamarkohoges miatt ki mikor fogja engedni a latogatokat?

Figyelt kérdés

Bar December elejere vagyok kiirva es addig csitulhat a jarvany de meg is felek. Eddig karacsonykor szerettuk volna megmutatni a babat a nagyszuloknek testvereknek.

Sajnos nagy dohanyos a csalad igy eszre se venni egy kezdodo nathat ezenfelul testveremek eleg trehany modon nevelik a fiukat igy szinte a nem megfelelo etkezes miatt allandoan beteg.. nem jut sok vitaminhoz. A kisfiut nem is szeretnem egy ideig a gyermekem kozelebe engedni, ez is egy vita forras lesz.. de most ajanlott a 8 het megvarasa.. ki hogy keszul? Hogyan szeretne? Sokat vartunk erre a babara es mindennel fontosabb szamomra, az se erdekel hogy ha a nagyszulok megsertodnek.

júl. 30. 19:32
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
64%
Meghalt ketto 2 honap koruli oltatlan csecsemo itthon. A pertussis oxigenhianyt okoz, ez nem jatek. Amugy is ajanlott a szamarkohogeses polios ismetlo oltas mindenkinek 10 evente. Kozeli rokonsagot, nagymamakat biztos beoltatnam. Nemeto.es Angliban minden nagyszulot alapbol oltanak! Vicc, hogy M.o.n elbagatelizaljak. Kohogos embert ne engedjetek baba kozelebe...
júl. 30. 20:45
 22/50 anonim ***** válasza:
76%

"es mar 1 honapja folyamatosan beteg voltam mire kijottem belole ujra hoztak es ujra elkaptuk."

Ha már itt tartunk, téged mivel etetnek, hogy ilyen beteges vagy? 🙃

júl. 30. 20:55
 23/50 anonim ***** válasza:
80%

Azt ugye tudod hogy szülés után mikor hazamentek vinni kell a gyerekorvoshoz és a védőnőhöz???

A covid óta ritka az aki kijárat házhoz.

Utána pedig minden héten vinni kell...

Szóval ebben az esetben mire a nagyi látja az unokát addig a gyerekorvos és a védőnő minimum 6-8 alkalommal találkozik vele....(akik nagy eséllyel napi 100+ beteg gyerekkel voltak kontaktba)🤣🤣🤣

Költözz barlangba...egyszerűbb lesz

júl. 30. 20:56
 24/50 anonim ***** válasza:
79%

Hat, ahogy gondolod. Nyilvan ti vagytok a szulok, a dontes a tietek.

En ki nem birtam volna, ha bezarkozva kellett volna lennem hetekig.

Lehet ha megszuletik a baba mar az 5. nap mashogy fogod gondolni…:D

Amugy vinned kell orvoshoz, jon a vedono is hetente. Ott is elkaphat barmit, nem tudod hermetikusan elzarni, erre keszulj fel azert lelekben. Es ugye a ferjed is dolgozni fog gondolom, vagy nem tudom, de ritkan vannak otthon az apukak 2 honapig.

júl. 30. 21:16
 25/50 anonim ***** válasza:
25%
Mekkora bunkó itt szinte mindenki, és sokan még felelőtlenek is vagytok. Miből gondoljátok, hogy csak az beteg, aki annak érzi magát? Simán lappanghat pár napig, vagy egy-ket hétig is egy felnőtt emberben egy csecsemore halálos betegség, de azért nyugodt szívvel engeditek a látogatókat már akár a fél napos újszülötthöz is.🤦 A ti agyatokban van baj inkább, nem a kerdezoeben. A szamárköhögés (és sok minden más sem) nem játék! Legyen akármilyen közeli, szeretett hozzátartozóm az illető, a gyermekem érdeke és élete az első. Viszont ha nem akar valaki minimum 2 hónapot várni, mielőtt látja a család az újszülöttet, érthető okokból, oltassa újra magát kismamakent, én ezt javaslom neked, kerdezo. Minden jót:)
júl. 30. 21:25
 26/50 anonim ***** válasza:
70%

Gondolom a párod elfog járni dolgozni és ételt is fogtok venni a boltban. Simán így is hazavihető bármi. Akkor mi itt a kérdés? Védőnővel és gyerekorvossal az első hónapban 4x kell találkozni. Beteg gyerekek között vannak egész nap.

Az én gyerekem is van hogy nem megfelelően étkezik. Nem az én hibám, mert főzök, de mit csináljak csapjam agyon, ha nem hajlandó enni belőle? Most épp mindenre a nem szeretem időszaka van egy ideje. 1 éve nem volt beteg. A betegség nem a táplálkozáson múlik.

Jogod van hozzá, hogy kit engedsz és kit nem. Én csak az indokokat nem értem és azt sem, hogy miért szólod le a tesódékat? Rohadt elkényesztetett lehetsz amúgy az alapján ahogy ide írsz és ahogy a családod egyes tagjairól beszélsz. Isten ments az ilyen embertől mint te.

júl. 30. 21:41
 27/50 anonim ***** válasza:
69%

28

Szívemből szóltál

Majd jön azzal hogy a kaját rendelik meg a nagybevásárlást a Tesco futár hozzá.

Persze a futárok is sterilek és burokban járnak

Ja és ilyenkor apa minimum fél év home officeban van 🤣

júl. 30. 21:45
 28/50 anonim ***** válasza:
69%

29 home Office a kedvencem.

Nem tudjuk (legalábbis nem figyeltem)hogy a kérdező párja mit dolgozik.

Ha pl kőműves, ács, eladó, mottudom én mi, akkor nem fogja engedni munkába?

júl. 30. 21:53
 29/50 anonim ***** válasza:
66%
Na hát ha nem érdekel hogy megsértődnek akkor meg minek vetted a fáradtságor hogy kiírd ezt a kérdést. Ide nem jött senki az első 4 hétben, utána is csak minimálisan jöttek és nem adtam a kezébe senkinek sem.
júl. 30. 21:59
 30/50 anonim ***** válasza:
60%
Ezek az emberek csak azért írnak ide, hogy unalmukban provokálják a gyakori népét. Nincs kivel beszélgetniük, mert a családjuk felét undorból nem viselik el vagy a család nem áll már szóba velük a stílus miatt🤷‍♀️
júl. 30. 22:04
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!