Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csinátatok házi labda medencét...

Csinátatok házi labda medencét,vagy nem éri meg?

Figyelt kérdés
tegnap 14:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
tegnap 14:17
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

Hogy erted, hogy nem eri meg? Olcson ki tudod hozni, veszel egy felfujhato medencet es kulon a labdakat pl.

De abbol a szempontbol nekem azert nem erte meg, mert nem volt idegrendszerem a labdakhoz. Igen, tudom, szornyu vagyok, de ajandekba kaptunk egyet millio labdaval, hat en 2 honap utan elajandekoztam.

Mindenhol is labda volt, raleptunk, elestunk benne, a gyerek szetdobalta, utaltam hogy nem volt rend 1 percig se, mert ha elpakoltam, boritotta ki azonnal, amikor meglatta.

Ahh nekem ez nem. 😆

tegnap 14:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, dehogy. Minden tele lett volna labdával.

Ahová járt korai fejlesztésre,ott volt labdamedence. Ott játszott benne eleget.

tegnap 14:24
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

Nekünk olyan a kanapénk, hogy az ágyneműtartós felét fel lehet hajtani és rögzíteni, hogy ne csapódjon vissza.

Na én ott tartom a labdákat, amikor labdamedencézni akar, akkor azt felhajtom, ő beleül és elvan benne.

tegnap 14:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekünk van, amazonon vettem, nem nagyon érdekli 13 hós, beleül, eljátszik a labdákkal majd kiis jön, nem hajingálja mindenfele.
tegnap 14:48
 6/9 babyboom567 ***** válasza:

Én pont olyan indok miatt nem vettem,ahogy fentebb írják.Azóta nagyon megbántam,mert az idegrendszerre nagyon pozitív hatása van.

8 évesem van, játszóházba még most is belemegy,és imádja.Nyilván már nem fogok venni, mert egy 8 évesnek már szobányi labdamedence kellene,de egy pici babának elég egy felfújható medence/vagy utazóágy 20-30 labdával.

Szóval szerintem vegyél,ha nem jön be nektek eladod.

tegnap 14:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Persze! Vettem egy felfújható medencét, és teleraktam zoknigombolyaggal, az volt bőven. Egy hétig érdekelte, gondolom pont annyira mintha labda lett volna.
tegnap 15:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Vettem, aztán szépen lassan azt vettem észre, hogy egyre kevesebb van, de szakadtak is ki, úgyhogy nem gyanakodtam. Aztán egyszercsak nem működött az öntözőrendszer. Kiderült, hogy a kútba dobálta őket. :D De nem adom fel, idén újrapróbálom, csak még nem találtam ki, hogy hogy nem lesz vele tele a ház, mert egy medencéből kidobálja. Talán a trambulinba teszem.
tegnap 16:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Arra nem is gondoltam,hogy myakam töröm majd a labdákba🤣
ma 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!