S. O. S. kikészültem,10évet öregedtem! Mit csináljak? Ha hagyom sirni biztos mindenki elitél de igy meg én bolondulok meg! Sir, de ugy hogy nem is tudom! Üvölt és kuszik hozzám és egyfolytába kéreszkedik fel! 8hónapos lesz
Én vok,aki az elbújósat írta.Pont ez a lényege,hogy úgy bújsz el(nem is bújsz el,csak kimész abból a szobából ahol ő van),hogy folyamatosan beszélsz hozzá,és ha elkezd sírni visszamész,h megint lásson,aztán ismét próbálkozol.Érdekes,az én fiam rájött,h akkor is létezem,ha nem lát,és jött utánam és keresett,nem sírt,csak megnézte,hogy hol vagyok!
Talán el kéne olvasni rendesen amit írok.Nyilván nem azért teszem,mert szivatni szeretnék vkit.
Pedig hagyd egy kicsit sírni.
Ha most felkakodod, véged.
Mindig köszönj el tőle- anya most elmegy kiteregetni, de mindjárt jövök- és néha nézz be hozzá- látod, itt vagyok, de most el kell mennem, mindjárt jövök- és elmúlik, mire azt vennéd észre, hogy jobb lett.
Nyugi , utólag nem is fogsz emlékezni erre a korszakra:-.)
Én még annyit tudok javasolni a kukucsolás mellett, hogy ha már végképp úgy érzed, hogy nem tudod tovább halogatni a házimunkát (pl. időre meg kell főznöd), kösd fel magadra, akár kendővel vagy kenguruval. És én is így mentem wc-re. :)
Vagy - ami még nálunk bevált: ha a konyhában kellett lennem, kihoztam egy jó vastag plédet és letettem a földre a Drágámat. Leültem, játszottunk, mutattam műanyag edényeket, fakanalat stb. Aztán szépen fokozatosan felálltam, amikor már egyedül is elvolt, léptem kettőt a konyhapulthoz és csináltam a dolgomat.
De a legfontosabb a NYUGALOM!!!! Ő Téged akar, nem az idegbajba kergetni! Veled szeretne lenni, fél, hogy elveszít. Ha látja Rajtad, hogy ideges vagy miatta, annál rosszabbul lesz Ő is!
Tudom, hogy nehéz, de túl lesztek rajta. Ez hozzá tartozik a fejlődéséhez! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!