Teljesen kikészültem, már nem bírom, hogyan tovább?
Több mint 3 hete szenvedünk a fogával, de sehol semmi. Túl vagyunk már mandulagyulladás, rágás,nyálzás, de csak nem akar kijönni a fogacska. Éjszaka óránként,félóránként kel. Nem használ a Nurofen, Dologél, Dentinox, Viburcol.
Már nagyon nagyon ki vagyok, mit tehetnék még?????
9 hónapos kiscsaj anyukája
Biztos, hogy a fogától van? csak mert nálunk mielőtt kibújt max. 3 nap kínlódás volt. de persze minden babánál más, sőt mnden fog más.
csak ötlet.
csak 3 hete. Van akinek születésétől másfél éves koráig üvölt éjszaka a gyereke.
A fiam mostanában éjszak felkel, hogy márpedig ő játszani akar. Hát ez se a fogától van:)
Én biztos nem adnék neki fájdalomcsillapítókat, nem tesz jót az egészségének és csak nagyon extrém esetben szabad adni. És a ti esetetek nem az.
Fájdalomcsillapítókkal - Nurofen - óvatosan, ilyen hosszútávon nagyon terheli a vesét uis. Persze lehet csak rémhír volt...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!