Járt más is így? Nem bírom tovább az itthonlétet, teljesen kikészültem, mit tehetnék?
Szia,
megértelek. Nekem ők sokat segítettek: www.otthonsegitunk.hu
keresd meg őket!
Nekem 3 gyerekem van, az elmúlt 10 évben összesen fél évet dolgoztam,a többit a gyerekekkel itthon voltam. (plusz volt benne egy kis munkanélküliség is, sajnos....)
Én szeretek itthon lenni, de nekem is vannak ilyen időszakaim. Úgy érzem, hogy bármitől robbanni tudnék, futnék messzire, vagy legalább egy 24 óra pihenő olyan jól esne minden hónapban.
Van bölcsőde a környéketeken? Tudna valaki vigyázni a gyerekre? Nagymama, nagynéni? Ha ezt látod az egyedüli megoldásnak, szerintem is menj vissza dolgozni!
Jó lenne, ha egy kis megértést találnál, mert nagyon nehéz tud lenni, én is tudom.
Szia!
A kisfiam 18 hónapos volt,amikor ugyanígy éreztem,mint te,akkor álltam a sarkamra,megmondtam a férjemnek,hogy néha esténként ,ha itthon van,vigyázzon a gyerekekre(van egy majdnem 7 éves tesó is),én meg terveztem programot a barátnőimmel.Nem szabad elkeseredni!!!
Mintha én írtam volna a kérdést !!
Kislányom 2 éves, teljesen kivagyok, ráadásul nagyon anyás, a játszón sem engedi el a kezem egy pillanatra sem. Nagyik vidéken, mi Pesten, hetente egy délelőtt jár hozzánk egy baby sitter, de már ez is kevés..
Bölcsibe csak szeptemberben tud menni, ráadásul költözünk a nyáron, így lehet hogy az új helyen a bölcsi sem lesz meg. De úgy érzem megőrölük itthon, ha a bölcsibe nem veszik fel, keresünk családi napközit.
A hab a tortán, hogy a férjem nyúz a kistesó miatt, mert 36 éves vagyok, de úgy érzem eggyel sem bírok, nem hogy kettővel..
Én is így vagyok, csak én már lassan 5 éve vagyok itthon :(
A kicsi nov-ben lesz 2, felvették bölcsibe szerencsére, de az még több, mint fél év, mire én ténylegesen munkába állhatok (ha egyáltalán lesz hová...) és addig még vár rám egy hosszú nyár, amikor a nagy is itthon lesz.
Persze imádom őket, de már besokalltam ettől a 4,5 évtől!
Szívesen tanulnék valamit addig, csak sajnos nincs kire hagynom a kicsimet, ill. anyagilag sem nagyon ugrálhatunk.
A helyedben én mindenképpen a kezembe venném az irányítást, hiszen ez a te életed, nehogy már mások mondják meg, hogy mit tehetsz és mit nem!
Nézz utána a bölcsiknek a környéken, beszélj a munkáltatóddal és ha minden ok, akkor mondd meg a családodnak kerek-perec, hogy mész dolgozni, a kicsi meg bölcsibe és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!