Miért nem alszik a fiam már éjjel sem? Kikészültem már.
Figyelt kérdés
5hónapos lesz hó végén,és 1hete már éjjel sem alszik...5percenként felkel/felriad,és alig lehet visszaaltatni,ha sikerül,kezdődik 5perc mulva előlről....a nappalok szörnyűek,akkor se alszik,szinte állandóan csak sir,sehogy/semmi nemjó neki,ez megy 2hónapja....de eddig éjjel legalább aludt,3-4óránként kelt csak,de 1hete...1hete beteg,torokgyulladása van,vagyis volt,már jobban van,csak az orrát kell még szivni,azóta köztünk alszik,mert nembirok átrohangálnifél-5percenként....de az a baj,hogy itt is ezt csinálja,nemtudom mi baja....se panadol,se homeós bogyók,se viburcol nem használ...már kivagyok készülve,sokat mondok ha összesen 2órát tudok aludni a 24ből....nem birom már....szopizni se akar,mondjuk ez is tart már 2hónapja,de most 1etetés ki is maradt,igy 8-10óra telt el úgy,hogy nem evett,mert amúgy 4óránként eszik....hátradobja magát,üvölt...és ezt nem csak szopizáskor....cici helyett inkább az öklét tömi be a szájába,cumi se kell neki(amúgy cumis),inkább az ujja,de közbe sir...tuti a foga jön,de ez is 2hónapja van igy...2hónapja fehér neki,és picit érdes,de nem haladunk sajnos...minden egyre rosszabb,nemhogy jobb lenne....már se éjjelem se nappalom....mit tudnék vele csinálni?Mit adhatok neki?2010. dec. 16. 12:58
1/20 anonim válasza:
Ha a foga jön, kend be neki Dentinoxal.
2/20 anonim válasza:
ha a fgára gyanakszol próbáltál valami ecsetelőt?én nem használtam ilyet,soha a fogára erről bővebben azért nem tudok írni neked mik a lehetőségek de gyógyszertárba biztos tudnak segíteni.nekem az orvos azt mondta hogy ő fogzáskor alapból szokta javasolni a nurofen szirup folyamatos adását.most kapja ő is mert lázas volt,de semmi más baja nem volt,és mondta a doki adjam neki 3-4 napig.bár az én lányom 10 hónapos.sokszor a cumi neki arra kellett hogy azzal vakarta az ínyét.
3/20 A kérdező kommentje:
azt is próbáltuk már,nem használ sajnos....
2010. dec. 16. 13:05
4/20 A kérdező kommentje:
nurofent sajnos nem szedhet,mert magas a koleszterin szintje :(
2010. dec. 16. 13:08
5/20 anonim válasza:
nurofent próbáltáok már? van aki nem reagál jól a panadolra, más bennük a hatóanyag. hát, ha a foga miatt van, akkor sajnos csak az idő oldja meg. légy vele türelmes, szegénynek most rosszabb, mint neked. mi is átéltük ezt anno. együtt aludtam a kislányommal, így legalább ha nem is aludtam, feküdtem éjjel.
a fogak nagyon meg tudják őket gyötörni...szóval, türelem, türelem, kitartás, majd elmúlik ez is egyszr (tudom, hogy nagyon sz@r benne lenni)
2 éves kislány édesanyja
7/20 A kérdező kommentje:
tudom hogy nagyon rossz neki,de én meg már ki vagyok készülve a nem alvástól és a folyamatos sirástól,és ingerültebb vagyok....:S Panadol az nem használ azt irtam,nurofent meg nem szedhet sajnos a magas koleszterin szintje miatt.Meg is bolondulok ha ez hónapokig igy megy még...:(
2010. dec. 16. 13:13
8/20 anonim válasza:
Dologélt is kipróbálhatod, ez homeós, és nem csak 3x lehet egy nap használni, mint a dentinoxot.
Homeós bogyókból mit próbáltatok? Camomilla 15ch-ból akár negyed óránként lehet adni 5 golyót, a 30ch-ból napi 3-4x 5 golyót. Este Viburcol kúp lefekvés előtt.
9/20 A kérdező kommentje:
a doogélt még nem próbáltuk,kipróbálom majd.A dentinoxból sem a gélt,hanem az oldatot próbáltuk,azt sem csak 3x lehet használni,de igyse használt sajnos...:S homeósból pont a chamomillát használjuk,de az se segit,igaz nem negyed óránként adok neki,de 1nap vagy 5-6szor....a viburcol kúpból is kap 1nap 2-t.
2010. dec. 16. 13:24
10/20 anonim válasza:
Orvosnak mondtad, már? Mert lehet, hogy valami egészen más baja van, amire nem is gondoltok. Talán ki kellene vizsgálni. Inkább egy fölösleges vizsgálat, mint valami baj és szenvedés a gyereknek.( meg persze neked is..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!