Miért nem alszik a fiam már éjjel sem? Kikészültem már.
Egyébként van még valami, ami nagggyon, de nagyon jó fogzásra: Osanit a neve. Ezt viszont úgy kell megrendelni, mert külföldről hozzák be a patikák. Utána kell érdeklődni, hogy melyik nagyobb patika tud hozatni.
És még valami: nekem is eszembe jutott, hogy ez talán nem is fogzás, pláne, hogy már ennyi ideje tart. Én is rákérdeznék dokira, illetve alvászavar miatt még akár egy erre való homeopátiás bogyót is megpróbálhattok: a Sedatif PC-t.
Anyatejes baba is lehet tejfehérjére vagy tejcukorra allergiás!!!
Ilyenkor az az egyetlen megoldás, hogy a szoptató anya totálisan megvonja magától a tejet, tejfehérje- vagy tejcukrot tartalmazó ételeket.
Uh, ez nagyon durván hangzik! Szegény gyerek és szegény Te! Én elvinném másik dokihoz, ha más nincs magánhoz. Ne hagyd, hogy így szenvedjen ez a kicsi ember!
Mi is laktóz érzékenyek vagyunk. Nekünk ez már a kórházban kiderült, piros kelések lettek a gyereken+üvöltött szopi után. (közben nem, utána 20 perccel kezdte). Én nem eszek semmi tejterméket, tejszármazékot.
Miért magas a koleszterinszintje? Hogy derült ki? Az én fiam 6 hós, még nem nézték soha.
Így már értem.
Ha beírod a google-ba, hogy magán gyerekorvos és a települést, ahol éltek egy csomót kidob. Egy sima gyerekorvos is jó. Megoldás lehet, ha háziorvost is váltotok. Nagyon úgy néz ki, hogy a mostani nincs a toppon!
Egyébként meg lehet, hogy nem a is tejjel van baj. A barátnőm kisfia refluxos volt, náluk attól ordított mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!