Kismamik, mikor múlik el ez a kínzó émelygés, hányinger? Csak egy hete tart, de én már teljesen kikészültem. Akadályoz a munkámban, az otthoni dolgaimban. Mit tegyek?
nekem hajszál pontosan 3 hónaposan, de akkor egyik napról a másikra, mintha elvágták volna
egyik nap még émelyegtem, öklendeztem minden szagtól, másnap meg már semmi bajom se volt
Első vagyok
nekem már a 3 héten volt hányingerem, tehát szinte az első perctől :-)
Nekem 3,5 hónaposan múltak el a rosszullétek. Addig akár naponta 5x is rohantam a wc-re :( Elég volt kinyitnom a hűtőt.Utánna elkezdem erőssen odafigyelni arra, hogy mit eszek, és javult a helyzet. Abba maradtak a rosszullétek. Lényeg, hogy sose legyen teljesen üres a gyomrod. Akár éjjel is rágj vmit ha felkelsz, hogy kora reggel ne kongó gyomorral ébredj. Készíts vmit az ágyad mellé, amit rághatsz. Következő terhességemnél majd tuti enni fogok majd hajnalban is :) A szagokkal viszont nem tudom mit fogok csinálni.
Vannak oldalak, ahol szét vannak írva, hogy melyik étel lúgos és melyik savas kémhatású. Minél több lúgosat egyél- azaz rengeteg zöldséget.
Amúgy sajnos vannak nők, akik a terhessg végéig rosszul vannak. Nővérem egész terhesség alatt, még a szülés előtt is hányt. Remélem rajtad hamar átmegy.
Boldog babavárást, könnyű terhességet kívánok!
4 hós anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!