Csajok! Ti hogy vészeltétek át? 6+3 hetes vagyok, napok óta 0-24 óráig olyan erős hányingerem van, hogy másra sem tudok koncentrálni. Enni sem bírok, mert visszajön. Kikészültem. Lécci, akinek van erre vmi tippje megoldásként, az írjon!
Próbáld ki a Magne B6-ot, állítólag többeknek használt. Ha tényleg ilyen súlyos a helyzet, beszélj az orvosoddal, szélsőséges esetben még kórházba is küldhet, ki ne száradj.
Én is rettentően rosszul voltam az elején, aztán nem is tudom... Elmúlt.
Istenem!Sajnállak. Hogy vészeltem át? Négykézláb, és volt, h ott aludtam el a W.C mellett. Már attól is hánynom kellett, ha a klotyóra néztem. Semmi nem használt, pedig mindent kipróbáltam. Sokszor kell keveset enni, és én mindig a bal felemen aludtam, de így is úgy, h teljesen felpolcoltam magam. 3 párna. Most MINTHA - de nem akarom elkiabálni - jobban lennék, persze most is hányingerem van és rengeteg a savam, de MINTHA már kicsit fokozódott volna.
13 hetes kismama
Istenem!Sajnállak. Hogy vészeltem át? Négykézláb, és volt, h ott aludtam el a W.C mellett. Már attól is hánynom kellett, ha a klotyóra néztem. Semmi nem használt, pedig mindent kipróbáltam. Sokszor kell keveset enni, és én mindig a bal felemen aludtam, de így is úgy, h teljesen felpolcoltam magam. 3 párna. Most MINTHA - de nem akarom elkiabálni - jobban lennék, persze most is hányingerem van és rengeteg a savam, de MINTHA már kicsit mérséklődött volna.
13 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!