Kismamik, mikor múlik el ez a kínzó émelygés, hányinger? Csak egy hete tart, de én már teljesen kikészültem. Akadályoz a munkámban, az otthoni dolgaimban. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
6hetes2009. szept. 20. 22:30
11/11 anonim válasza:
Először is gratulálok a kisbabához!Nekem 6 hetesen kezdődött az émelygés,10 hetesen a hányás,és a 18. hétig eltartott.Lefogytam,mert nem bírtam enni.Aztán nekem is egyik napról a másikra elmúlt.Nekem sokat segített az éhgyomorra megevett Mackó sajt,napközben kefír,gyömbértea.Meg ébredéskor az üres kenyér.Ne izgulj,túl leszel rajta hamarosan.28 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!