Kikészültem teljesen?
Szia!
Hát, ez nehéz...Mindenképp ülj le vele, és beszéljétek meg.Véletlenek nincsenek, na meg a női megérzés, és lehet, hogy ha megbeszélitek még minden helyre jöhet.Bár a bizalom az már egy másik dolog.Ezt neked kell magadban rendezned.Azért a férjed szégyellheti magát, 2 gyerek, és egy várandós feleség mellett még egy másik nő.De próbálj higgadtan közeledni felé, mintha nem fájna annyira a dolog.
Majd ird meg mit reagált.
Hát ha eddig is kimaradozott éjszakára, akkor nem tegnap kezdődött.
sajnálom, én nem tudk egyetérteni azzal, hogy egy pasi sosincs otthon és még éjjel, ha hazatalál, eléteszed a meleg ételt. Ki van nyalva a .... és jómódjában nem tudja, mit csináljon. Szóval ebben azt nem tudom megérteni, hogy az ilyen ember nem a családja körében érzi jól magát??? Akkor miért nincs sose otthon???
Mindegy, sajnálom, ami történt, kérdezz rá, bár gondolom, elég egyértelmű a szitu.
Mindenképpen beszélj vele!Ezt Te nem tűrheted!Ha nem változik,igazuk van a többieknek,add ki az útját!De garancia mi lenne ha azt ígéri megváltozik?
Én is átestem ebben tavaly....
Mindenképpen írj, hogy mi lett a beszélgetésből!
Nagyon csúnya dolog, amit tett. A megcsalás egyébként is undorító, ...DE állapotos nőt??? Grrrrr.
Természetes, hogy ő menjen. Neeem, majd Te mész a két kislánnyal, meg az újszülöttel??? Anyósodékkal milyen a kapcsolatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!