Kikészültem teljesen?
Jó nagyon sajnálom,ami történt!Ahogyan Te is én sem tudnék vele lefeküdni,egy csepp bizalmam sem lenne felé!De most szerintem ebben a helyzetben nincs jó megoldás!Pláne,hogy most fogsz szülni!Ne adj választ neki,a gyűrűt tedd be a vitrinbe!!Gondolkozz egy kicsit,a gyerekeid miatt csak kénytelen vagy ott maradni,de ez sem jó...!De a muszály nagy úr!Ebben a szituációban nincs jó megoldás!Sajnos!
Kitartás!!
Szia.
Nem irigyellek az már biztos!Az eddigi életeddel kapcsolatban minden összeomlott,de igazuk van az elöttem szolóknak,sajnos itt jó megoldás nincs!Természetes te felejteni nem tudsz megnemtörténté szintén nem lehet tenni a dolgot!Csak az idö!Neked most a születendö baba a legfontosobb és természetes a másik két kislány!Meg a nyugalom,de hát az van ilyenkor a legkeveseb,sajnos!
De tudjátok lányok azon gondolkodom,sajnos elég sokan járunk hasonló cipőben!Ennyire férgek a pasik vagy mért van az,hogy amikor a legszebb hónapokat kellene átélnünk Ök pont akkor rugnak belénk egy jó nagyot!?
Kérlek irj mi lett veletek és legföképpen arrol,hogy rendben vagytok e a gyerekekkel!!!
Sziasztok!
Azóta nyugi van,kapom a virágokat a kedves szavakat stb...de őszintén nem tudok már ezeknek a dolgoknak ugy örülni mint elötte. Valamilyen szinten boldog vagyok és jól esnek,de nincs olyan nap vagy óra,hogy ne jutna eszembe.Sokat beszélgettünk,de a kis ördög mindig ott motoszkál a fejembe,mert mi van ha egyszer megcsinálta,megcsinálhatja mégegyszer.Szóval a lényeg,hogy kapott esélyt,de bizni már nem tudok benne mint régen,ahoz több idő kell,sőt valószinü elfelejteni sose fogom tudni.Mindenkinek köszönöm az eggyüttérzéseket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!