Mit csináljak, kikészültem?
szia
nagyon sajnállak. nem tudom mi lehet a baj. az enyém 14 hónapos és nem alusszuk át az éjszakát, és nem szeret egyedül lenni. próbáld kiprovokálni a kúszást. tedd le, menj el tőle és hívjad. ha üvölt akkor se hagyd magad, csak nyugodtan, mosolyogva hívjad, tedd a dolgod hogy lássa, te jót játszol. nekem ez vált be, és ahogy úszott feltalálta magát.
Szerintem a nagy meleg lesz az oka. Játszatok kukucskáló játékot. Állj úgy (ajtó mögé...) hogy ne lásson és onnan kukkancs néha rá, majd ritkábban. Így megszokja hogy Te akkor is ott vagy, ha nem lát.
Mikkel próbálod a figyelmét lekötni?
Az én lányom ha már nagyon nyünyi, akkor odaadom a távirányítót. Bár Ő már mászik 1 hónapja, így jön utánam. Tegyél köré játékokat, hogy érdekelje valamelyik és forduljon. Vagy telefont-távirányítót, amiért fordulhat.
Vagy ha nem köti le semmi, akkor próbáld a hordozóban/pihenőszékben magaddal vinni a konyhába, ha főzöl... közben énekelhetsz Neki.
Hú, nem is tudom mit írjak. Vegyél 1-2 új játékot (jó a pár száz forintos is) csak új legyen, vagy tegyél el a régiek közűl és pár hét múlva azt add oda.
Nehéz, főleg ebben a kánikulában. Anyatejes? Nem lehet hogy szomjas és azért sír?
Kitartást! :)
Az kislányom ugyanilyen, nagyon nehéz vele. Főleg az első 6 hónap volt kemény. Igaz, ő már 8 hónapos lesz jövőhéten, de ő is lusta kúszni-mászni, inkább sír, ha kell neki valami. 7 hónaposan felült, azóta kissé jobb a helyzet, most üldögélve eljátszik, de csak az érdekli, nem akar megindulni kúszva, mászva sehova, csak szenved, ha megunja, amit csinál, állandóan ölben lenne.
Én hagyom sírni, remélem hamarosan megindul a mászás és akkor jobb lesz. Nekünk van bevált napirendünk, az éjszakát 3 hónapos korától átalussza, de nappal ha ébren van, sokat nyűglődik, unatkozik, ha meg szorakoztatom, hangosan kacag, tök boldog. Szóval ha egész nap eztz csinálnám, nagyon nyugodt baba lenne. Kis terrorista. :) Kitartás!
Sajnos mi is hasonló gondokkal küzdünk.10 hónapos a kisfiunk,és még ő sem aludt át egy éjszakát sem,többször felkel inni.Nappal is 20-30 perceket alszik,kétszer.
Ráadásul nagyon rossz evő.
Ez a hagyom sírni dolog sem vált be nálunk sem,1 órán keresztül visít,de akkor sem alszik.
De mióta mászott,mostmár bútorok mentén megy sokkal jobban feltalálja magát,pakol,rendezkedik.
Talán Nálatok is jobb lesz ez az időszak.
Nagyon remélem,hogy minnél hamarabb kinövik,mert teljesen kiborukunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!