9 hónapos lányomat nem lehet egy pillanatra se letenni/otthagyni? Kikészültem
le lehet tenni, csak ezek szerint te nem teszed le.
Márpedig már meg kellett volna tanulnia egyedül eljátszani. Tedd le, rosszat teszel vele, ha nem vagy következetes.
szia, bővebben? :)
nálunk is így ment sokáig, akkor javult a hylezet amikor elkezdett mászni, és még inkább amikor menni. de őt pl. a fogzás nagyon megviselte mindig, ha jött a foga, akkor állandóan a karomban volt. és ő nagyon anyás is még plsuzba, mivel a nap nagy részét kettesben töltjük, segítégem meg nincs.
most 18 hós, és már csak nagyon riktán jön rá a hoppáré, ha fáradt általában. még most is sokat kéri hogy játsszunk együtt, de pl. már megfőzni vagy elmosogatni simán tudok mellette, ha épp mondjuk mosogatás közben jön rá a dili, és odajön, tépi a gatyámat, akkor már tudom neki mondani, hogy mindjrát, csak be ke ezt még fejeznem, olyankor vár a sorára, odábbmegy vmit csinálni, és ha befejezem, akkor van, hogy már el is felejtette a nyűgjét.-
de ehhez az kellett hogy én vaéahányszor ha őkegyelme úgy akarta, felvettem. sose hagytam hogy sírjon, majd megunja. az alvása is csak olyan másfél hónapja kezdett rendeződni, az is katasztrófa volt előtte.
Én ebben a korban járókába raktam őket. Nme egséz nap, csak délelőtt egy-másfél órát, és ha valami sürgős dolgom volt. Ugyan abban az időben délelőtt, így megszokta. Csak egy-két játékot adtam, újat, olyat, amit nem kapott meg soha máshol. Annak örült, elvolt. Ha sírt, kiabáltam neki befele.Így el tudtam a dolgom végezni. A többi időben vagy együtt voltunk, vagy jött utánam négykézláb a lakásban. Vag yrámol kifele a szekrényeket :)
Nagyon ajánlom a járókát, ilyen rövidebb időszakra! Vag yha le tudsz keríteni biztonságosan egy kis sarkot a szobában. Tedd nagyon vonzóvá, legyen neki kívánatos, hogy bemehessen. Pl. mint az ikeás labdaszoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!