Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiút várok és sok név van...

Kisfiút várok és sok név van még a listánkon. Melyik két névre szavaznál?

Figyelt kérdés

Két nevet szeretnénk neki, a vezetéknevünk Nemes. Ezekre a párokra gondoltunk:

Botond Csanád

Ádám Levente

Ármin Dániel

Dávid Patrik

Máté Dominik

Ákos Benedek

Nem szokásom idegenek segítségét kérni ilyen témában, de szívesen meghallgatnánk más emberek véleményét is.

2024. jan. 19. 20:23
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%

A Botond és Csanád külön-külön tetszene, de mivel mindkettő d-re végződik nagyon kemény hangzású.

Inkább az Ákossal kombinálnám őket.

Nemes Ákos Botond

Nemes Csanád Ákos

2024. jan. 20. 06:20
 32/46 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szvsz a lényeg hogy nektek legyen tetsző :)
2024. jan. 20. 06:32
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

Ezt tényleg nektek kell eldönteni :)

Mi három szempont alapján választottunk:

- csak egy keresztneve legyen,

- lehessen becézni,

- külföldön is létező név legyen.

Így lett a fiunk Ádám. Ezért én elfogult vagyok az Ádám Levente párosítással kapcsolatban 😊

2024. jan. 20. 08:16
 34/46 anonim ***** válasza:
50%
A Botond Csanádhoz máris itt egy csúfolódás: ő itt Botond Csanád, mellette meg a bolond család.
2024. jan. 20. 08:23
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Én két 2 szótagos nevet választanék, a Botond Csanád verziónál egyetértek a korábbi hozzászólásokkal, Dávid Patrik meg túl kemény. A vezetéknevét próbálgatva Nemes Bence Máté ugrott be. Nem folyik össze és relatív rövid ahhoz, hogy a hétköznapokban így bemutatkozva nem érezze olyan soknak.
2024. jan. 20. 08:53
 36/46 A kérdező kommentje:
#34 Szerintem minden nevet lehet csúfolni, szóval ez nálunk nem nagy akadály, viszont a Botond Csanádot valóban nehéz kimondani, köszönjük szépen a figyelemfelketlést! Még továbbra is gondolkozunk a néven.
2024. jan. 20. 22:02
 37/46 anonim ***** válasza:
82%
Miklós
2024. jan. 20. 23:51
 38/46 anonim válasza:
100%
Nekem is két nevem van, és szeretem, használom is. Szerintem mindegyik jól hangzik, de a Botond Csanád tényleg nyelvtörő, a Dávid Patrik név meg kemény, és nekem a Patrik nem is tetszik annyira. Az Ádám, Ármin, Máté párok szerintem jók, a Nemes Ákos Benedek valamiért nem tetszik annyira, mint a többi. De egyébként jókat választottatok, a kérdés elején tartottam tőle, hogy mik lesznek az opciók, de mindegyik szép, elfogadható név.
2024. jan. 21. 00:12
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
Máté Dominik
2024. jan. 23. 21:23
 40/46 anonim válasza:
84%
Adam Levente az a legjobb!
2024. jan. 24. 18:49
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!