Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudnám felhasználni a...

Hogyan tudnám felhasználni a megmaradt tápszert?

Figyelt kérdés
Lassan 16 hónapos lányunk már nem nagyon akar tápszert elfogadni. Ezzel nincs is semmi baj. Viszont van még kb 6 egész bontatlan doboz. Esetleg lehetne belőle valamilyen ételbe felhasználni? Kakaóval próbálkoztam eddig. Egyszer nagyon boldogan fogadta, múltkor viszont egyáltalán nem. Zabkását, darakását szereti gyümölcsös szószokkal. Ezt tejjel csinálom. Lehetne tápszerrel helyettesíteni?

2024. jan. 6. 10:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
62%
Biztos eszembe se jutna főzőcskézni belőle. 🤢
2024. jan. 6. 19:22
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

Miért?

Olyan szar nem lehet,ha a babák megisszák....

2024. jan. 6. 19:32
 23/26 anonim ***** válasza:
20%
Nálunk zabkásában elfogadta a kisasszony, pedig extra finnyás. Illetve zöldségekkel turmixoltam neki le. Mi nem kóstoltuk, de nővérem kisfia fogyasztotta el a maradékot.
2024. jan. 6. 20:36
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
21-es, a tápszer ugyanabból a tehéntejből van, amit te is megiszol...
2024. jan. 6. 23:18
 25/26 A kérdező kommentje:
Kérlek ne itt veszekedjetek! Nem ezért tettem fel a kérdést. Tiszteletben kellene tartani a másik véleményét, álláspontját. Valaki így tesz, valaki máshogy. Ezzel nincsen semmi baj. Kérlek ne bántsátok egymást, nem ér ennyit.....
2024. jan. 8. 15:43
 26/26 A kérdező kommentje:
Szerintem jó és kreatív ötlet volt a raffaello is. Nem baj, ha valaki nem ért egyet, de kérlek inkább görgessetek tovább akkor és ne álljatok le veszekedni.
2024. jan. 8. 15:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!