Hogyan tudnám felhasználni a megmaradt tápszert?
Szerintem ez egyáltalán nem bohóckodás, hanem sokkal inkább ötletes. Emiatt is tettem fel a kérdést, hogy például ilyen ötleteket is kapjak.
Persze nekem is eszembe jutott az eladás, de akkor inkább odaadom a védőnőnek és ő majd továbbadja olyan anyukának, akik ezt a tápszert használják. Azért mielőtt továbbadom, szerettem volna érdeklődni, hátha van valakinek jó ötlete a tápszer felhasználására. Elsősorban saját családomat szeretném táplálni, ha már megvettük.
10,fél doboz tapszerbol csináltam rafaellot,nem 20 dobozból
Fél doboz tápszert nem szerettem volna odaajandekozni senkinek
Látom te a szaron is csomót keresel,csakhogy kotekedhess.
2
Amúgy meg rohadtul semmi közöd hozzá,hogy a maradék tápszert hogy fogyasztja el az aki pénzt adott érte.
Ha valami bajod van,menj vásárolj be és adakozd szét.
Na, én ezért mondtam, hogy add el minimális veszteséggel. Az árából táplálhatod a családodat olyannal, amit szívesen megesznek.
Egyébként felhasználhatod bármibe, amibe tej/tejpor kell, de ennyi dobozzal őszintén szólva szerintem csak szenvedés.
A jövőre nézve (meg mások számára is) tanulság, hogy 1+ éves gyereknél nem szabad már ennyire betárazni.
"Úgy,hogy nem csinálgattam tápszer felhasználásával ilyen olyan kajákat,főleg hogy lehet meg sem eszi úgy,ehelyett inkább odaadtam olyannak,aki rászorul és felhaszálja a megfelelő célra,eteti vele a picit. Hú,de sértő...:D Nem azt írtam,hogy neked bohóckodás,számomra az lett volna. Ettől még nem ítélem el,aki raffaellót csinál belőle,ha van ehhez kedve.:D"
Ezt meg csak úgy itt hagyom neked,hogy választhass melyik mondat akkora sértő itt,hogy kiborultál. Ha sikerül elolvasni. Kíváncsi vagyok melyik mondat az,ahol megírtam hogy te mit csinálj vele vagy hogy melyik mondat az,ahol elítéllek.
Tápszerből Raffaello, te jó ég 🤦
Én is inkább odaadnám a rászorulóknak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!