Egyedül hagynád pár hónapos babádat, amíg átmész a 2 házzal odébb lévő kisboltba? Kb.10 perc.
Van egy barátnőm, aki a testvérével és annak élettársával lakik együtt egy udvarban, de külön házban. Ott az anyuka nem 100-as. Reggel felkel, meg sem eteti a gyereket, át sem pelenkázza, hanem fogja magát és elsétál a boltba a gyerek nélkül (ezt pár hónapja többször is megcsinálta, most kb 8 hónapos a gyerek). A barátnőm már többször szólt neki, h nyugodtan szóljon át neki, szívesen vigyáz a gyerekre, de ne hagyja egyedül.- Akkor még a fejét sem tudta emelni és a nagyágyban, a takarón hagyta. Simán betúrhatta volna a szájába úgy h megfullad....
de ez a nőszemély még csinál egyéb furcsaságokat is, nemcsak ez az egyetlen hülyesége. (csak pár pl.: 4 hónaposan megetette csípős húslevessel, semmi fokozatosság nincsen a hozzátápiban. egy cicit sem hagyott még el, össze-vissza eteti, a kislány több mint 11 kg.nem számít nála, h a gyerek éppen álmos, ha neki mehetnékje van, akkor be a babakocsiba, gyerek kezébe babapiskóta, h csöndben legyen, és usgyi....)
Szerintetek ez a fajta otthon hagyás is beletartozik a normális kategóriába? (ezt azoktól kérdem, akik ki mernek ugrani a boltbA)
Nem, nem normális. Ez a nő idióta. Mint már írtam, én a boltba se megyek el, mert túl messze van.
De nehogy már a 300 nm-es kertbe ne lehessen kimenni a házból bébiőrzővel, mert alszik a gyerek... miért kellene ott őriznem addig? Netalán a kezét ne fogjam alvás közben?
tegnap 19:02-es vagyok
Ha ez megnyugtatja azokat, akik panaszkodtak, mert csak azokat pontozzák le, akik nem merik egyedül hagyni, akkor vessenek egy pillantást az én 27%-omra, amit kaptam, pedig ki merek szaladni.
megj: talán 1-2 alkalommal fordult elő a 9 hónap alatt, hogy nélküle szaladtam ki. Azt is odaírtam, hogy csak akkor, ha a kicsi alszik és semmilyen veszélyes tényező nincs körülötte.
megj: a NEM NORMÁLIS példákat, amiket felsoroltatok és amiktől nekem is égnek áll a hátamon a szőr nem kell velem egy kategóriába venni.
Még egy utolsó megj: hülye példa, hogy elüthet egy autó, ha kimész a gyerek nélkül - írta valaki - . Mert ha gyerekkel mész ki, nem üt el? Inkább sírjon a drágám itthon a kiságyban, minthogy koponyatöréssel feküdjön a kórházban!
Utolsó utáni megj: én nem pontoztam senkit, kérlek titeket, engem se pontozzatok.
1. Nem a több utcányira lévő boltról volt szó, hanem a 2 házzal arrébb lévőről. Nem mindegy. Sem távolságban, sem időben.
2. Hogy pont azalatt az 50 m alatt üt el az autó? Ennyi erővel ha a másik szobában, vagy a konyhában is eleshetsz, és betörheted a fejedet úgy, hogy senki nem tud róla. Miközben a baba alszik.
Látom eléggé eltértetek már az eredeti témáról, a szélsőséges esetek, mikor pl. az utcán hagyod a babát nem egyenlő azzal, hogy a kiságyban...A pontozást meg nem értem miért nem szüntették meg, így alacsony százalékú választ sokan rossznak gondolnak, el se olvassák, meg rosszindulatú emberek hobbija, hogy a válaszokat lehúzzák.
Mindenkinek szép napot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!