Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyedül hagynád pár hónapos...

Egyedül hagynád pár hónapos babádat, amíg átmész a 2 házzal odébb lévő kisboltba? Kb.10 perc.

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 17:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
26%

20:15 vagyok

Én a kertbe sem megyek ki míg alszik, addig bent csinálom a dolgom, együtt megyünk ki sétálni-levegőzni-kertet rendezni. Össze vagyunk nőve. És ez így van jól szerintem.

2010. okt. 20. 20:35
 32/68 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem meg nem kellene senkinek "összenőni" a gyerekével. Hordozd 3 évig magadra kötve, aludj vele 10 éves koráig, és minimum szoptasd 5 évig ezzel az erővel...
2010. okt. 20. 20:38
 33/68 anonim ***** válasza:
52%
Még 1 napot sem aludtam vele kedves előző. Nekem is vannak igényeim, nem hanyagolom el magam és a párom, de akkor is első a gyerek. És tudom hogy nem fogom magára hagyni soha 1 percre sem. És ez nem azt jelenti hogy velem van éjjel nappal....
2010. okt. 20. 20:46
 34/68 anonim ***** válasza:
43%
Egyetértek a 20.35-sel!Nálunk is első gyerek,és ugyanígy vélekedek én is!
2010. okt. 20. 21:02
 35/68 anonim ***** válasza:
46%
Attól hogy nem hagyom magára a pár hónapos gyereket még nem kéne így reagálni!!Hogy jössz ahhoz hogy így lenézd a másikat azért mert nem hagyja egyedül a babáját!!A dolgok nem következnek egymásból!!Attól hogy nem hagyom egyedül még nem fog velem aludni és nem fogom 5éves koráig szoptatni!!De látom ez az oldalnak az alap színvonala!PRIMITÍV!
2010. okt. 20. 21:16
 36/68 anonim ***** válasza:
78%
Én néha belegondolok abba,h milyen lehet kisbabának lenni,mármint ami a fizikai részét illeti.Nem tudsz járni,beszélni,kiszolgálni magad,elmenni a wcre,inni egy pohár vizet,nem tudod a LÉTSZÜKSÉGLETEIDET kielégíteni.Ha más nem segít rajtad,MEGHALSZ.TELJES MÉRTÉKBEN ki van szolgáltatva a baba az anyjának,ő ISTEN,TŐLE függ minden,élet és halál.Mint pl. felnőttben egy súlyosan mozgássérült,v értelmi fogyatékos.Csak gondoljon bele egyszer vki h neki milyen lenne,ha ő lenne kiszolgáltatva másnak,és hirtelen,mikor nagy-nagy szüksége lenne rá,nem lenne ott(ha feltételezzük,hogy pl. felébred a baba,amíg elszaladsz a boltba).Részemről soha többé nem bíznék meg benned,egyszerűen mást kívánnék magam mellé,akiről tudom,hogy nem tesz ilyet velem.Nem kellenél,mint anya.Ugye,milyen gáz?
2010. okt. 20. 21:17
 37/68 anonim ***** válasza:
70%
Akkor sem értem, hogy miért kell ősszenőni a gyerekkel. Egyszerűen NEM LEHET úgy füvet nyírni fűnyíróval, hogy ott sertepertél körülötted. Nem utolsó sorban balesetveszélyes is!!! Tök nyugodtan lehet kertészkedni, ha a gyerek alszik, és van bébiőr, amit az oldalamra akasztok. És nem kell mártírt játszani, én nem teszem... össze vagyunk nőve... ugyan már!
2010. okt. 20. 21:23
 38/68 anonim ***** válasza:
58%

"nem fogom magára hagyni soha 1 percre sem"

én ezt a hozzáállást nem értem... sehová nem mész nélküle??? Nem azt kérdezem, hogy felügyelet nélkül hagyod-e, hanem soha nem mész sehová, ahol ő nincs?

2010. okt. 20. 21:27
 39/68 anonim ***** válasza:
55%

20:35 vagyok!

Szívemből szóltál előző. Abszolút ránk vannak utalva mi felelünk értük. Innentől már nem mi vagyunk az elsők. A lelki és szellemi fejlődésük is tőlünk függ.

Imádom a babámat, mindig az ő érdekeit nézem pl soha nem aludt velünk még 1 percet sem (hozzá teszem most már el sem tudna aludni mellettünk), ez a legjobb neki is nekünk is. El játszik magába (nem vagyok folyton a seggébe), de tudja hogy ott vagyok a közelébe és sosem hagyom el. Nekem is és neki is fontos ez.

Bármit megtennék érte, ha kellene még azt is hogy 3 éves koráig magamhoz kötözöm :):):) és nagyon tudom sajnálni azokat akik nem így érzik, mert ez nagyon jó érzés ám.... :)

2010. okt. 20. 21:27
 40/68 anonim ***** válasza:
38%
Úgy értem: bevásárlás egyedül, fodrász, kozmetikus, esetleg körmös... mert össze vagytok nőve???
2010. okt. 20. 21:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!