Egyedül hagynád pár hónapos babádat, amíg átmész a 2 házzal odébb lévő kisboltba? Kb.10 perc.
20:15 vagyok
Én a kertbe sem megyek ki míg alszik, addig bent csinálom a dolgom, együtt megyünk ki sétálni-levegőzni-kertet rendezni. Össze vagyunk nőve. És ez így van jól szerintem.
"nem fogom magára hagyni soha 1 percre sem"
én ezt a hozzáállást nem értem... sehová nem mész nélküle??? Nem azt kérdezem, hogy felügyelet nélkül hagyod-e, hanem soha nem mész sehová, ahol ő nincs?
20:35 vagyok!
Szívemből szóltál előző. Abszolút ránk vannak utalva mi felelünk értük. Innentől már nem mi vagyunk az elsők. A lelki és szellemi fejlődésük is tőlünk függ.
Imádom a babámat, mindig az ő érdekeit nézem pl soha nem aludt velünk még 1 percet sem (hozzá teszem most már el sem tudna aludni mellettünk), ez a legjobb neki is nekünk is. El játszik magába (nem vagyok folyton a seggébe), de tudja hogy ott vagyok a közelébe és sosem hagyom el. Nekem is és neki is fontos ez.
Bármit megtennék érte, ha kellene még azt is hogy 3 éves koráig magamhoz kötözöm :):):) és nagyon tudom sajnálni azokat akik nem így érzik, mert ez nagyon jó érzés ám.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!