Egyedül hagynád pár hónapos babádat, amíg átmész a 2 házzal odébb lévő kisboltba? Kb.10 perc.
22.42-nek.Bár nem én írtam a választ,de sztem arra gondolt,hogy ha ketten vannak és nincs segítsége,akkor "össze vannak nőve",de ha belép a szituba egy harmadik személy,akiben megbízik és vigyáz a kicsire,akkor "nincsenek összenőve".
Nincs ezzel semmi gond,millióan vagyunk ezzel így.
("Össze vagyunk nőve. És ez így van jól szerintem."
"Nincs hozzám nőve a gyerek."
Ezt a kettőt te írtad. Most akkor mi van???)
:) NA erről beszélek......kiragadtál 2 fél mondatot 2 különböző hozzászólásból ami így tényleg ellentmondásos, viszont ha a 2 hozászolást egybe olvasod el, van értelme mind a 2 mondatnak.
De ez már régen nem arról szól ami a kérdés, egyszerűen csak szeretsz kötekedni, csak nem tudom miért bántja a szemed ha valaki annyira szereti a gyerekét hogy 1 percre sem hagyja magára (hangsúlyozom a MAGÁRA HAGYÁS AZ EGYEDÜL LÉTET JELENTI MINDENFÉLE FELÜGYELET NÉLKÜL-a gyengébbek kedvéért) :)
Sajnálom nagyon hogy van olyan akinek ez egyáltalán megfordul a fejében ez szomorú.
22.55-nek: Döbbenten láttam a kommentek számát elárulom, nem gondoltam, hogy így elfajul a vita.
Köszi a válaszokat.
OFF Azt amúgy nem értem miért kell a másiknak azért, mert más a véleménye valamiről.
Én fordítva látom azoknak esnek neki és pontozzák le akik nem hagyják magukra a gyereket. Csak 8 pontot zuhant a százalékom mióta ide írtam :) (ennek ellenére én senkit nem pontoztam le) köszönöm....
Örülök hogy ez valakinek örömet okoz.
Vissza olvastam az első hozzászólásomat és abszolút semmi bántót nem írtam csak a saját véleményemet fejtettem ki. De örömmel látom még azt a hozzászólásomat is lepontozták ahol azt írtam a párom nyírja a füvet. Ezen is csak mosolyogni tudok, még szerencse. :)
Én is egyedül vagyok itthon a babámmal, apa csak fürdésre ér haza, még szombaton is dolgozik. Vasárnap van csak itthon egész nap akkor pedig leginkább a ház körül tevékenykedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!