Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyedül hagynád pár hónapos...

Egyedül hagynád pár hónapos babádat, amíg átmész a 2 házzal odébb lévő kisboltba? Kb.10 perc.

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 17:55
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:

22.42-nek.Bár nem én írtam a választ,de sztem arra gondolt,hogy ha ketten vannak és nincs segítsége,akkor "össze vannak nőve",de ha belép a szituba egy harmadik személy,akiben megbízik és vigyáz a kicsire,akkor "nincsenek összenőve".

Nincs ezzel semmi gond,millióan vagyunk ezzel így.

2010. okt. 20. 23:07
 52/68 anonim ***** válasza:
41%

("Össze vagyunk nőve. És ez így van jól szerintem."

"Nincs hozzám nőve a gyerek."

Ezt a kettőt te írtad. Most akkor mi van???)

:) NA erről beszélek......kiragadtál 2 fél mondatot 2 különböző hozzászólásból ami így tényleg ellentmondásos, viszont ha a 2 hozászolást egybe olvasod el, van értelme mind a 2 mondatnak.

De ez már régen nem arról szól ami a kérdés, egyszerűen csak szeretsz kötekedni, csak nem tudom miért bántja a szemed ha valaki annyira szereti a gyerekét hogy 1 percre sem hagyja magára (hangsúlyozom a MAGÁRA HAGYÁS AZ EGYEDÜL LÉTET JELENTI MINDENFÉLE FELÜGYELET NÉLKÜL-a gyengébbek kedvéért) :)

Sajnálom nagyon hogy van olyan akinek ez egyáltalán megfordul a fejében ez szomorú.

2010. okt. 20. 23:10
 53/68 anonim ***** válasza:
22%
Az utcában mesélte a 90 éves néni, hogy régen nem volt mit tenni, berakta a gyereket az ágyba, mellé az innivalót és bement a 20 km-re lévő városba a dolgát intézni. Hát majdnem rosszul lettem, amikor ezt meghallottam. Én még az udvarra sem merek kimenni, amíg alszanak.
2010. okt. 21. 00:44
 54/68 anonim ***** válasza:
100%
egyedül vagy vele?én ha tudom hogy alszik akkor elmegyek az ebédemért ez kb.5 perc.már 1 éves de korábban is elöfordult már.ne, szivesen teszem de néha nem kel idöben akkor kelteni nem fogom,az ebédem meg nem vár meg.igy 5 percre sajnos igen...elmegyek.én egyedül vagyok vele ,apa havonta van csak,papák ,mamák dolgoznak,mindent vele csinalok jo esetben.máskor nem hagyom egyedül és ha ébren van szivesen viszem magammal bárhová.már hagytad egyedül vagy csak kérdezed?olvasom a nagybetüs NEM-eket,ezért ne szóljatok le légyszi,nekem pl.senki nem segit ilyenkor.
2010. okt. 21. 07:15
 55/68 anonim ***** válasza:
Na majd megkapod a magadét ezért... itt egyes anyukák szerint még a kertbe sem szabad kimenni babaőrzővel, ha a gyerek alszik...
2010. okt. 21. 07:28
 56/68 A kérdező kommentje:

22.55-nek: Döbbenten láttam a kommentek számát elárulom, nem gondoltam, hogy így elfajul a vita.

Köszi a válaszokat.

OFF Azt amúgy nem értem miért kell a másiknak azért, mert más a véleménye valamiről.

2010. okt. 21. 08:54
 57/68 A kérdező kommentje:
bocs, jav: másiknak esni
2010. okt. 21. 08:55
 58/68 anonim ***** válasza:
43%

Én fordítva látom azoknak esnek neki és pontozzák le akik nem hagyják magukra a gyereket. Csak 8 pontot zuhant a százalékom mióta ide írtam :) (ennek ellenére én senkit nem pontoztam le) köszönöm....

Örülök hogy ez valakinek örömet okoz.

Vissza olvastam az első hozzászólásomat és abszolút semmi bántót nem írtam csak a saját véleményemet fejtettem ki. De örömmel látom még azt a hozzászólásomat is lepontozták ahol azt írtam a párom nyírja a füvet. Ezen is csak mosolyogni tudok, még szerencse. :)

Én is egyedül vagyok itthon a babámmal, apa csak fürdésre ér haza, még szombaton is dolgozik. Vasárnap van csak itthon egész nap akkor pedig leginkább a ház körül tevékenykedik.

2010. okt. 21. 10:20
 59/68 anonim ***** válasza:
27%
Persze,minden további nélkül.Annyi mintha kimegyek a konyhába elmosogatni...amúgy megbízhatóan szunyál 11-14 óra között.10perc nem a világ:)
2010. okt. 21. 10:31
 60/68 anonim ***** válasza:
Off! Miért pontozzák le azokat, akik nem hagynák magukra a gyermeküket? Ezt nem értem... Ennyi idő alatt egy autó és véletlenül elüthet vagy eleshetsz vagy bármi baleset érhet,nemcsak a gyerekkel történhet valami...Szerintem azért,mert valaki elővigyázatosabb ne kéne lepontozni...elnézést az offért
2010. okt. 21. 12:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!