Egyedül hagynád pár hónapos babádat, amíg átmész a 2 házzal odébb lévő kisboltba? Kb.10 perc.
van egy sztorim, nagymamánk korából, de jó példa, csak nem 10 perc:
férjem nagymamája arra gondolt, hogy mi lenne, ha a férjével elmennének moziba, míg alszik a gyerek. ugyanis mindig 2-3 órákat aludt ilyenkor.
el is mentek, mikor hazaértek és beértek a házba, a gyerek üvöltött ezerrel. ki tudja mióta volt fent. nagyon kész volt, lelkifuri stb.....soha többet nem mentek ilyenkor sehova.
simán.
2hetes egész nap szinte alszik ma is átszaladtam a boltba ami a sarkon van.
NEM!!
Én még azt sem venném a lelkemre,ha az ijedtségnél nagyobb baj nem történne! Egy ilyen pici babának,az is éppen elég nagy sokk!:-(
Sajnálom,h vannak akik SIMÁN megteszik:-((((
Én nem hagynám egyedül.Két okból
1. mi van,ha történik vele valami,félrenyel,bukik,megfullad,akármi
2. mi van, ha velem történik valami.elütnek,rosszul leszek, bármi.Pl. elütnek, eszméletlen vagyok, bevisz a mentő, és senki nem tudja,hogy otthon van egyedül a gyerek.
én még a postaládához se merek lemenni (panel),mert félek, hogy beragadok a liftbe órákra, a gyerek meg üvölt a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!