Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kelengyelista, hiányzik...

Kelengyelista, hiányzik valami szerintetek?

Figyelt kérdés

Két listából válogattam össze, egyet a Mamas and Papas oldalán találtam, egyet egy barátnőm küldött át, hogy ő aszerint vásárolt. Dehát több szem, többet lát, úgyhogy örömmel venném, ha megnéznétek ti is! :)

Köszönöm szépen.

Alvás (6 hétig a mi szobánkban lesz, utána költözik át a sajátjába, ha minden jól megy)

-mózeskosár

-3 db lepedő + 1 matracvédő

-2 db hálózsák

(A babaszobában lévő dolgokat nem írtam fel, mert az nem egyedül az én projectem, van benne segítségem, szóval kicsit komplexebb az ottani listánk. :D)

Pelenkázás, fürdetés, tisztálkodás

-Pelenkázó komód

-Matrac/alátét a pelenkázáshoz

-4 csomag pelenka, 4 csomag törlőkendő

-Pelenkavödör, egy csomag utántöltő

-Törlőkendő melegítő

-Babakozmetikumok

-Kád, állvány, újszülöttekhez való szűkítő

-3 darab törölköző

-1 darab elektromos takaró, fürdetés után

-babaolló, fésű

Etetés (tápszeres táplálásra készülünk)

-4 darab cumisüveg (2 db 260 ml, 2 db 150 ml-s van felírva, de elsőre szerintem elég lesz a kisebből venni)

-Sterilizáló

-Cumisüveg tisztításhoz külön kis kefe

-Tápszer, babavíz

-Tápszeradagolós masina

-Etetőszék (teljesen fektethető, újszülött kortól használható, kb. mint egy magasított pihenőszék)

Sétákhoz, autóba

-autóshordozó, Isofix talpak a kocsikba

-babakocsi

-hordozó (a márka már megvan, a fajta még nem fix)

-pelenkázótáska, benne a szükséges holmikkal

-2 darab takaró

Ruhák

-15 darab rugdalózó

-20 darab body (hosszú)

-8 darab talpas nadrág

-2 darab pulcsi

-5 ruhaszett (ezek "csinosabb" darabok, ha mennénk valahová)

-10 pár zokni

-2 pár kesztyű

-4 darab pamutsapka

-3 kiscipő

-2 darab plüssoverál

Egyéb

-babahinta

-rezgős, ringatós pihenőszék, újszülött szűkítővel

-Owlet, kamerával

-játszócumi

-babafészek

-Monello csillag

2023. szept. 30. 09:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz a sok károgóval, én a negyedik Fiamnak is tudtam felesleges dolgot venni. 🫣

A tápszer adagoló az egyetlen, amit nem javaslok. Mi úgy oldjuk meg, hogy a cumisüveg melegentartóban van a kimért vízzel az üveg, mellette pedig citromsavas dobozban (azzal ízesítjük a teánkat) a hozzá elegendő mennyiségű tápszer kimérve. Ha éhes a gyermek, kivesszük az üveget, beleöntjük a port, összerázzuk, és kész az étel. Amíg többször ébredt éjjel, több cumisüveg vizet és tápszert vittünk be, ahogy kivettünk egy üveget, raktuk be a másikat. 5 hónapos koráig kizárólag anyatejes volt, utána éjszakára tápszert evett.

2023. nov. 25. 21:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!