Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kelengyelista, hiányzik...

Kelengyelista, hiányzik valami szerintetek?

Figyelt kérdés

Két listából válogattam össze, egyet a Mamas and Papas oldalán találtam, egyet egy barátnőm küldött át, hogy ő aszerint vásárolt. Dehát több szem, többet lát, úgyhogy örömmel venném, ha megnéznétek ti is! :)

Köszönöm szépen.

Alvás (6 hétig a mi szobánkban lesz, utána költözik át a sajátjába, ha minden jól megy)

-mózeskosár

-3 db lepedő + 1 matracvédő

-2 db hálózsák

(A babaszobában lévő dolgokat nem írtam fel, mert az nem egyedül az én projectem, van benne segítségem, szóval kicsit komplexebb az ottani listánk. :D)

Pelenkázás, fürdetés, tisztálkodás

-Pelenkázó komód

-Matrac/alátét a pelenkázáshoz

-4 csomag pelenka, 4 csomag törlőkendő

-Pelenkavödör, egy csomag utántöltő

-Törlőkendő melegítő

-Babakozmetikumok

-Kád, állvány, újszülöttekhez való szűkítő

-3 darab törölköző

-1 darab elektromos takaró, fürdetés után

-babaolló, fésű

Etetés (tápszeres táplálásra készülünk)

-4 darab cumisüveg (2 db 260 ml, 2 db 150 ml-s van felírva, de elsőre szerintem elég lesz a kisebből venni)

-Sterilizáló

-Cumisüveg tisztításhoz külön kis kefe

-Tápszer, babavíz

-Tápszeradagolós masina

-Etetőszék (teljesen fektethető, újszülött kortól használható, kb. mint egy magasított pihenőszék)

Sétákhoz, autóba

-autóshordozó, Isofix talpak a kocsikba

-babakocsi

-hordozó (a márka már megvan, a fajta még nem fix)

-pelenkázótáska, benne a szükséges holmikkal

-2 darab takaró

Ruhák

-15 darab rugdalózó

-20 darab body (hosszú)

-8 darab talpas nadrág

-2 darab pulcsi

-5 ruhaszett (ezek "csinosabb" darabok, ha mennénk valahová)

-10 pár zokni

-2 pár kesztyű

-4 darab pamutsapka

-3 kiscipő

-2 darab plüssoverál

Egyéb

-babahinta

-rezgős, ringatós pihenőszék, újszülött szűkítővel

-Owlet, kamerával

-játszócumi

-babafészek

-Monello csillag

2023. szept. 30. 09:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
100%
Arra figyelj, hogy az artipoppe reklámoz kifelé hordozást is, de az nem jó a babának, azt inkább ne tedd. Egyébként a csatosa úgy rémlik, hogy nem állítható. Hordozónál, ha nem hosszú, vagy karikás kendő, ez fontos tényező. Értem, hogy dizájn, de ár-érték arányban így gáz. A möbiusnak van pl most újszülött csatosa, 1-másfél éves korig jó, aztán meg lehet tovább lépni a standard méretre.
2023. szept. 30. 10:13
 22/71 anonim ***** válasza:
100%

Az elejen inkabb kendoben hordozd. Utana pedig erdemes lenne felprobalgatni a csatos hordozokat egy klubban, mert ami kenyelmes a szomszed gizinek, az neked nem biztos, hogy az lesz.

Csatost, ha tenyleg hasznalni akarod, akkor nem ranezesre valasztunk.

2023. szept. 30. 10:14
 23/71 A kérdező kommentje:

19-es, ha ennyire felmérgel 3 darab angol szó, remélem, nincs gyereked...

A hordozós tanácsokat köszönöm szépen! :D

Így akkor a rendelést egyelőre hanyagoljuk, februárban úgyis utazunk olyan városba, ahol van rendes üzletük is, majd ott megnézzük személyesen is.

2023. szept. 30. 10:26
 24/71 anonim ***** válasza:
88%

Egy újabb hülye, akiről minden fillért le tudnak gombolni...

Tápszeradagoló masina, ami konkrétan csak langymeleg vizet csapol, semmi többet. Bizonyos tápszerek nem is oldódnak azon a hőmérsékleten, de nem baj. A port neki kell betölteni és összerázni se fogja helyette.

Az újszülöttkortól használható etetőszék is wtf kategória. Attól, hogy tápszeres lesz még etethetnétek ölben, megadva neki a testkontaktust...

2023. szept. 30. 10:31
 25/71 A kérdező kommentje:

Micsoda kedves válasz... :)

Az etetőszéket nem az etetéseinél fogjuk használni, hanem pl. mikor mi eszünk és ő is ébren lesz, oda tudjuk húzni az asztalhoz. Vagy ha éppen a konyhában vagyok, ott lehet velem, láthat, hallhatja a hangomat.

A tápszeradagoló leginkább az éjszakai etetéseknél lesz nagy segítség számunkra.

2023. szept. 30. 10:34
 26/71 babyboom567 ***** válasza:
100%
A hordozással mindenképpen várj,nekem pl köldöksérvem, és lágyéksérvem lett szülés közben(és inkotencia+ derék becsípődés,konkrétan állni alig tudtam+a gerinc érzéstelenítés mellékhatásaként bénulásos rohamaim voltak kb 6 hónapig).És teljesen szétnyílt a hasizmom,teljesen képtelenség lett volna,hogy hordozzak.És szülés után hordj haskötőt.
2023. szept. 30. 10:53
 27/71 anonim ***** válasza:
98%
Időről időre van itt egy-egy ilyen gazdagmamis kelengyelista, nagyon hasonló stílusban, bedobál hype márkákat meg hogy pinteresten/instán látta, aztan nagy mellénnyel válaszolgat. Ne etessétek.
2023. szept. 30. 11:00
 28/71 anonim ***** válasza:
38%

Orrsziporszit nem láttam.

Ha szoptatsz,nem kell cumisüveg. Nekünk se volt,minek?

2023. szept. 30. 11:08
 29/71 anonim ***** válasza:
36%

De a kerdezo nem akar szoptatni.

Amugy meg szerintem nyugi, mindenkinek mas a hasznos. Felesleges beszolni a tapszeradagolo vagy akarmi miatt, majd o eldonti, fogja-e hasznalni.

Ha nem, hat nem. Ami nem kell, eladja. Szerintem minden elso babas anyuka”hibazott” mar ilyen szempontbol, hogy megvett egy rakas felesleges cuccot. Ezt ki kell tapasztalni, kinek mi valik be, ennyi.

2023. szept. 30. 11:21
 30/71 anonim ***** válasza:
89%

27, pont ugyanezt akartam írni :D

Mindig megjelenik ugyanez a tipikus ártatlan, naiv gazdagmamis kelengyelista, és tényleg ugyanez a stílus, folyton leírja, hogy a Mamas and Papasnál látta a listát, meg hogy szoptatni fog, gondolom ül és várja, hogy mindenki nekiessen :D Kis troll :D

Gondolom azért tolta még ide pluzsban, hogy utaznak februárban, mert nem kapott még elég szidalmazó választ.

2023. szept. 30. 11:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!