Rábíznád a gyereked olyanra aki másnál 'hibázott'?
21es, nem nagyon volt szó fizetett segítségről...a felsoroltok közül a többi családtag vagy barát...
De úgyse érted amit írok, tudod mit? Kösd magadra a gyereket és soha senkire ne hagyd, hiszen gondolom te el se mozdultál mellőle, nem is alszol nem eszel, wczel mióta megszületett. még az apjára se bízd, mert véletlen beszökik egy tigris és letépi a lábát, vagy ne adj isten a kertbe zuhan egy repülő és agyonnyomja míg az a szemét felelőtlen pislant egyet.
Ne adj isten, nehogy egyszer te felejtsd a forró olajat a tűzhelyen, mert ugrani kell a másik gyerekhez...
26# Hidd el aki megteszi, nem direkt teszi. Nálunk pl. amerikai konyha van, nem lehet kitessékelni a gyereket, meg kulcsrazárni. Nem életszerű, hogy mindig biztonságba helyezek mindent a tűzhelyen, amikor az egyik gyerekhez hirtelen ugrani kell valamiért. Megtanítottam a gyerekeknek, hogy nem settenkedünk, nem matatunk, nem nyúlkálunk fel a konyhapultra sem, ha nem vagyok ott, a tűzhelyre meg aztán végképp, de az ördög nem alszik. A baj a legnagyobb óvatosság mellett is pillanatok alatt megvan, én pl. ezért nem is igen szeretek főzni, ha egyedül vagyok a gyerekekkel.
A kislányom a múltkor esett fejre a kanapéról úgy, hogy ott ültem mellette. Mire reflexből utána nyúltam, már koppant a feje. Mivel tudom, hogy ez így megy, igyekszem másra sem haragudni, ha pl. a nagyitól, vagy a déditől úgy jön haza a nagyobb, hogy hatalmas plezúr van a térdén és a könyökén. Ez bizalmi játék. Ha az adott személyben megbízok, akkor balesettől függetlenül is rábízom a gyerekeimet. Ha nem, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!