Rábíznátok anyósra a gyereket? Többi lent.
Én alapból nem bízom anyósomra a kislányomat amíg ilyen pici, hát ha ilyen lenne mint a tiéd akkor meg főleg nem.
Nem vagy elfogult.A gyerek épsége a fontos.
Itt nem az a lényeg, hogy anyós nem anyós, hanem az, hogy az egészségi állapota jelenleg nem teszi lehetővé, hogy egyedül ellássa a gyereket.
Így nem bíznám rá senkire, függetlenül attól milyen rokoni kapcsolatban vagyunk.
Sajnos én se engedném.. Elég kényes téma, mert lehet sértődés belőle de meg kell értenie, hogy igenis egy 4 hónapost ringatni kell ha zaklatott, pelenkázni, emelgetni, etetni TARTANI amíg nem végez, büfiztetni az is emelés és tartás, nem beszélve az öltöztetésről ami azért szintén egy kapálózós sokszor sírós dolog..
És gondolom az ilyen sírós dolgokra még nem gondolt, hogy meg tudja-e oldani egyedül. Főleg hogy írtad, hogy tehetetlen lett egyből amikor nyöszörgött..
Mi lesz ha vigasztalhatatlanul sírva fakad valami miatt? Pl hogy nem veszi fel és hiányzik neki a közelség..
Nyilván nem a gyerek mellett dohányozna, nem hinném, hogy ez releváns.
De aki a cigarettáját nem tudja megtölteni (és nem azért, mert nem ismeri a módját, hanem mert a kezei már nem működnek megfelelően), az hogyan akar boldogulni egy egyszerű pelenkázással? Hogy törli meg a popsiját, hogy adja rá a tiszta pelust, hogy öltözteti fel a babát, hogyan patentolja be a ruháját? Nem fog ez így menni, és ezt neki is be kellene látnia.
Szerintem ha nálatok van, és te is jelen vagy, kérd meg, hogy tegye tisztába vagy adjon rá másik ruhát. Ha ezzel nem boldogul, akkor később, ha megint felhozza, hogy ő akar rá vigyázni, meg lehet neki említeni, hogy nem ment a pelenkázás, így nem mernéd itthagyni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!