Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rábíznátok anyósra a gyereket?...

Rábíznátok anyósra a gyereket? Többi lent.

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki jönne a felnevelte párodat,igen felnevelte 40 éve,de azóta izületes vagy nem tudom nem tud fogni,cigizik de azt se tudja megtölteni mert "aprólékos" munka. A fiam 4 hónapos eddig meg se merte fogni,egyszer volt a kezében de mikor megmozdult azonnal visszaadta. Egyszer vitte ki babakocsiba de mikor felnyöszörgött visszajött hogy mit csináljon vele pedig ott volt a cumi ami kellett a gyereknek.múlthéten azt mondta h ő nem tud rá vigyázni. Most meg kijelentette h tud rá vigyázni,tudja pelenkázni is (holott azt nem is próbálta még menne e a rossz kezével) szerintem csak féltékeny anyumra hogy neki szólok.nem merem rábizni még mert szerintem nem egyik napról a másikra varázsütésre mégis mer mindent vele csinálni. Én lennék elfogult vele kapcsolatban?
2017. máj. 16. 07:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hàt az biztos hogy igy is büdös ha nem akkor cigizik éppen és ha udvaron vannak simàn ràgyújtana töle 1-2 méterre,ezt csinàlta mikor terhes voltam is,nekem kellett àllandóan elàllni mellölem.
2017. máj. 16. 12:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem bíznám rá. Senki ne bagózzon a gyerekem fölött. Ha meg nem tud pelenkát cserélni, vagy megnyugtatni, ha gőgicsél, nem is értem, miért kéne ráhagyni.
2017. máj. 16. 19:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát így nem...

Az ex-anyósomra én se nagyon bíztam a nagyobbikat anno, macskázott, kezet utána nem sűrűn mosott, 1x hagytam a gyereket ott 4 órára 3 féle kajával, arra nem volt képes, hogy megetesse, azt beadta, hogy nem volt éhes (a kaják meg szűzen voltak, bontatlanul.)

Hát onnantól kb 3 éves koráig nem is hagytam ott (utána meg már max láthatáskor vitte oda az apja.)

Jelenlegi anyósommal együtt élünk. Fiatal (45 éves), ebből kifolyólag még aktívan dolgozik (sokat), de ha ráér éppen, simán rábízom a kicsit pár órára, meg a nagyot is (szeret vele lenni.)

2017. máj. 17. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!