Szerintetek valaki rábÍzna egy 12 évesre a gyerekét?
12 évesre nem, főleg nem egy dackorszakos 3 évest.
15-16 éves kor után talán, ha jól ismerem.
Kizárt dolog. Nekem a nagylányom 12 éves, nagyon okos, megbízható gyerek, de ő még csak gyerek. Elkalandozik olykor a figyelme, és elég csak egy pillanatra nem figyelni...
Szóval én csak pár percre szoktam kérni a segítségét, órákra nem engedem.
Normalis szulo biztos nem.
Ne haragudj, en ugy gondolom, hogy gyerek ne vigyázzon gyerekre.
Ennyi
Nincs az a pénz. Amit megengednék, hogy amikor én is itthon vagyok, akkor eljátsszon velük a gyerekszobában vagy az udvaron, én meg közben mondjuk kivasalnék vagy megfőznék. De ott lennék kéznél és legalábbis hallanám, mit csinálnak.
Egy 12 éves gyerek nagyon gyerek még, egy hároméves és egy ötéves gyerkőc pedig nem könnyű eset, vannak ötleteik, csinálnak sok butaságot, szóval nem bíznék meg egy gyerekben, hogy tudja, mit csináljon bizonyos helyzetekben.
12 évesen rám bízta nagyném a 2 éves lányát mikor náluk nyaraltam, s délelőttönként dolgozott.
Etettem, itattam, sétálni vittem...
Másik nagynéném is ugyan így rám merte hagyni a 4-5 éves fiait!
Ez azon múlik, a 12 éves mennyire felnőtt, felelősség tudó!
Én 9 évesen egyedül jöttem haza a suliból, 10 évesen már a Húgom is én hoztam el az Oviból, s estig egyedül voltunk otthon, míg Anyuék haza nem értek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!