Nyugodtan rábízná egy 16 éves lányra a gyerekét egy anyuka?
Biztos lesz, aki rádbízza majd a gyerekét!
De én csak úgy 8-9 éves kortól hagynám rá a gyerekem egy 16 éves lányra. Amikor már csak minimális felügyeletet igényel.
Én elég komoly, felelősségteljes voltam világ életemben, de visszaemlékezve, hogy milyen voltam 16 évesen...
A korosztályomhoz képest az voltam, de a mai énemhez képest nem. Szóval kicsi gyereket nem bíznék rá egy ilyen fiatal lányra.
Jól mondják a többiek, itthon tényleg nem túl elfogadott ilyen fiatal lányra kisgyereket bízni.
Bár így nyáron azért elég sok dolgozó szülőnek gond, hogy kire bízza a gyereket a szünetben, hiszen sokan nem tudnak annyi szabadságot kivenni, a nagyszülők meg vagy nem vonhatók be a gyerekvigyázásba, vagy még ők is dolgoznak, elég sok ilyen család van. Úgyhogy ilyenkor, nyári szünetben még mindig esélyesebb a dolog, mint más időszakban. De szerintem főleg nagyobbacska gyerek jöhet szóba, kisiskolások leginkább. De azért ne érjen nagy csalódás, ha mégsem jön össze.
Ismerősöd nincs véletlenül? Vagy ilyen ismerős ismerőse, aki beajánlana? Úgy talán könnyebb.
Én is szerettem volna a te korodban szittelni és nem kellettem sehová.
Most, hogy anyuka vagyok én sem bíznám egy 16 évesre a gyerekem. Lehet, hogy érettebb vagy a korodnál, de szívesebben bízom idősebbre, tapasztaltabbra. Mondjuk én nem hagytam még olyanra a fiam, akit nem ismerek évek óta.
14 voltam amikor öcsém született,rengeteget vigyáztam rá,fél éves korától 3 műszakban dolgozott anya is,igy volt hogy havi 2 hétig éjjel is rám maradt.Minden gond nélkül elláttam.
Most 3 hónapos a kislányom,összel megyek vissza dolgozni.Egy évhalasztós 18 éves lányt találtam aki vigyázni fog rá (bölcsibe nem veszik fel,magánbölcsi nincs,nekem muszáj visszamennem,mert betöltik a helyem,a lánynak jöl jön heti 5 nap napi 6 óráért tisztán 80ezer plussz kaja,belépők ha viszi ide-oda)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!