Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Ti rábíznátok a...

Anyukák! Ti rábíznátok a gyereketeket egy tini “ bébiszitterre”?

Figyelt kérdés
13-14 évesre.

2020. szept. 23. 15:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
81%
Nyilván nem. A való élet nem egy holywoodi film. A mai 13-14 évesek magukról sem tudnak gondoskodni fél órára sem, nem hogy egy kisgyerekről.
2020. szept. 23. 15:40
 2/26 anonim ***** válasza:
82%
Nem.
2020. szept. 23. 15:41
 3/26 anonim ***** válasza:
87%
Attól függ. Mennyi időről van szó? Meg lehet-e oldani másként? Mennyi idős a kicsi? Ismerem, és megbízható-e a tini? Lehet, hogy az élet nem egy holywood-i film, de azért szükség esetenként törvényt bonthat. Igaz van másik véglet is, mert van olyan húsz fölötti is, hogy semmiféle élőlényt nem bíznék rá, nem hogy egy gyereket.
2020. szept. 23. 15:50
 4/26 anonim ***** válasza:
28%

NEM!!! Fősulisra bíztam egyszer, az is szörnyű volt, de muszáj volt, mert tesóval hirtelen kórházba kerültünk.

Nem értik a felelősséget, ő is azon hőbörgött, hogy nem tudott időben elmenni tőlünk a barátnőjével találkozni, mert a férjemenk hoznia kellett nekünk dolgokat a boltból, patikából a kórházba, dugó volt, s késett tőle 20 percet. Úgy kiabált velem a telefonban, látszott, hogy egyáltalán nem érzi át, hogy milyen nehéz helyzet alakult ki.

Ráadásul napközben, míg ott volt, kérdeztem, hogy hogy van a baba, mondta, hogy nem tudja, hogy mikor aldut el, mert ő most ébredt fel4

Szóval eszedbe ne jusson!

Ja, még egy példa, egy 18 éves lánnyal beszélgettem, hogy egyik gyerekemet időnként elhozná -e a suliból, fix napokon, sürgősen találnunk kell valakit, mert nekem megváltozott a beosztásom. Erre egy hónap múlva válaszolt, hogy megvárta még, hogy X, Y, helyről milyen ajánlatot kap, és összevetette, bla-bla.. Mondtam neki, hogy aranyom, gondolhatod, hogy már kerestem mást, hiszen mondtam, hogy sürgősen megoldandó az élethelyzetünk!

Eszedbe ne jusson tinire bízni, max. egy órára, mig átszaladsz a kozmetikushoz, kb. de tényleg. Még nem értik a dolgokat, nincs felelősség tudatuk,és e miatt baj történhet. Inkább egy nagyira bízd, még ha pénzért bébiszitter gyanánt is. De jobb egy nyugdíjas néni, mint egy tini.

2020. szept. 23. 15:52
 5/26 anonim ***** válasza:
39%
Nem. Férjem kikezdett a 20 éves bébisziterrel. Ha mindenképpen bébiszittert akarsz, akkor idősebb nő legyen.
2020. szept. 23. 15:56
 6/26 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Soha.
2020. szept. 23. 16:06
 7/26 anonim ***** válasza:
80%

Dehogy! Felnőttek közül sem bíznám mindenkire.

Amikor muszáj volt, pár hónapig hívtam bébiszittert 3x egy héten a másfél éves ikrekhez.

Szakképzett kisgyermekgondozót - nálam itt kezdődik!

Inkább megfizetem jól, minthogy egy fiatal, képzetlen, gyermektelenre bízzam, aki - egyet értek a fentebb íróval - nem tudja még, hogy miből lehet gond vagy baleset.

Hozzáteszem, van az a fiatal, akire egy NEM BABÁT talán rá lehet bízni, de könyörgöm, ne tinire!!!

Amúgy én parás vagyok, de tőlem mindenki azt hív, akit akar :D

2020. szept. 23. 17:01
 8/26 anonim ***** válasza:
88%

Attól függ mennyi idős a gyerek, mennyire ismerem a tinit és mennyi időről lenne szó!

Például a nővérem 12 éves lányára simán rábízom 1-2 óra hosszára a 4 évesemet.

2020. szept. 23. 17:14
 9/26 anonim ***** válasza:
73%
Kizárt.
2020. szept. 23. 17:22
 10/26 anonim ***** válasza:
83%
5 mondjuk ha ilyen férjed, hidd el, nem csak vele kezdett/kezdett volna ki... azért ez a megcsalásnak is a legalja.
2020. szept. 23. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!