A 13 éves lányom kiszedetné szedetni a szemöldökét formára. Ti megengednétek a gyereketeknek?
Októberben lesz 13 éves a lányom, és szülinapjára csak annyit kért, hogy szedessük ki kozmetikusnál a szemöldökét. Nem áll össze-vissza. Szóval annyira nem tartanám fontosnak. De ő nagyon szeretné, mert szerinte vastag.
Ti megengednétek a 13 éves lányotoknak?
Nekem mar 9evesen anyum igazitotta mert vastag es majdnem osszeero volt, 12evesen kozmetikus formazta sokkal jobban/rendesen.
Nem ertem a problemat! Jesszus ez nem egy tetko, piercing vagy lila haj, mu cici stb.😂🤣
"13, jövőre már dugják, miért ne engedném. >:)"
Téged minősít
Persze. Miért is ne? Ez csak szőrm visszanő. Én azt mondom az ő test az ő döntése. (persze 18 alatt beleszólhat a szülő, de ebben semmi radikális, visszafordíthatatlan nincs. Nem tetováltatni akar a lányod :) )
Ez csak szőr, hamar visszanő, nyugi. :)
5. Válaszoló
Szégyelld magad... 👎 Értelmi szint megmutatkozik.
5. vagyok.
Tényeket írok! Szakértők szerint, manapság, már 11-12 évesen kellene a felvilágosítást megtartani, mert bizony a lányok 13-14 évesen már fognak farkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!