Szülők, mit gondolnátok, ha 13 éves gyereketek ilyen kérdést tenne fel nektek?
Megmondanám neki, hogy szeretném úgy is, viszont elmagyaráznám neki, hogy amit a tévében és iskolában lát ezzel kapcsolatban, az egyáltalán nem menő. Konkrétan ma ez a divat. Azt is hozzá tenném, hogy pár évtizeddel ezelőtt az ilyet szégyellték és akiről kiderült, azt vagy összeverték vagy kiközösítették.
Nem vagyok homofób, de kicsit elszomorodnék és elgondolkodnék, hogy mit ronthattam el :/
Bocsi a hibákért telóról vagyok.
Amúgy amit írtam tapasztalatból írtam.Ha nekem megmondta valaki hogy annak ellenére h a gyereke vagyok is utálni fog én nem vagyok hajlandó rá ,hogy időt és energiát öljek abba sa kapcsolatba...
4es
Ezzel erősíted benne azt hogy jobb ha elfolytja... szar èlet elé néz úgy a gyerek..
4-es és 6-os válasz együtt van :)
Ha úgy jönne oda, hogy meleg, akkor csak elvonulnék sírni szerintem :D de nem bántanám, se fizikailag, se lelkileg...soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!