Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők mit tennétek, ha a...

Szülők mit tennétek, ha a gyereketek arra lenne büszke hogy milyen jól tudd hazudni, milyen jól át tud verni embereket?

Figyelt kérdés
2015. jún. 9. 16:35
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

Jól elgondolkodnék, hol csesztem el a nevelését.

Aztán leülnék mellé és megkérdezném őszintén, miért éppen erre büszke?

2015. jún. 9. 16:42
 2/9 anonim ***** válasza:
55%

Foglalnék egy helyet neki a jogi egyetemen, jó lesz majd politikusnak vagy ügyvédnek! Gondoskodnom kell arról, hogy legyen aki eltart öreg koromban...

:D

2015. jún. 9. 16:45
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Kis politikus... :) Ha politikus nem is lesz belőle, ügyvédnek tökéletes. Amúgy: van egy hasonló karakterű unokahúgom. Ő nem csak hazudik, de provokálni is szokott. Ezzel nem mondok neked semmit, de az ő nevelését ott cseszték el, hogy az apja... hát nagyon hülye.

Ez egyedi helyzet, ugyanis a nagynéném sokat dolgozik, az apja meg tényleg nem normális. De ez egy másik sztori :)

2015. jún. 9. 16:50
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Megpróbálnám elmagyarázni neki, hogy létezik olyan, hogy lelkiismeret és tisztesség, hátha már elfelejtette, amit eddig súlykoltam belé...
2015. jún. 9. 17:05
 5/9 anonim ***** válasza:
42%

nem biztos, hogy te rontottad el. Léteznek egykorú ikertestvérek, az egyik példamutató, a másik egy fa.sz

manipulálni, kimagyarázni, nőket becsapni én is tudok, de nem használok ki

úgyis az lesz a hazug ember büntetése, hogy ő nem tud hinni senkinek

2015. jún. 9. 17:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Én vagyok a fiú,ha nem is büszke de tisztában vagyok vele hogy jól tudok hazudni másoknak,lelkiismeret nélkül betudok csapni másokat,nem vagyok erre büszke,de ezt másoknak nagy büszkeséggel tudom elmesélni,és néha már tényleg erre vagyok büszke és nem arra hogy ennek ellenére segítőkész tudok lenni.
2015. jún. 9. 17:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Tudod az a helyzet, hogy a valóságban minden hazugság előbb-utóbb kiderül és a túlnyomó részük inkább előbb. Csak saját magadat fogod ezzel megszívatni, ha elterjed, hogy sokat hazudsz akkor pár év és senki sem fog benned megbízni. Nekem is van ilyen ismerősöm, akiről mindenki tudja, hogy ha igazat mond, akkor is hazudik.
2015. jún. 9. 18:00
 8/9 anonim ***** válasza:
valszeg, akkor pont, hogy nem tud jóll hazudni, különben nem lenne szüksége ilyen kijelentésekre, vaszeg pont őt verik át sokszor és próbál kitörni.
2015. jún. 9. 22:43
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
Politikai pálya! BÁRMELYIK PÁRTBAN!
2016. dec. 13. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!