Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi mindent csinál 2és fél év...

Mi mindent csinál 2és fél év körüli gyereketek, amire nagyon büszke vagy? És szerinted miben különleges gyermeked?

Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 09:41
 1/10 anonim ***** válasza:
68%

abban különleges, hogy az enyém :)))

nem egy kirívó képességű gyerek, persze nagyon okos, de még nem derült ki, hogy az élet mely területén a legügyesebb :)

amire büszke vagyok:

több mint egy éve váltott lábban sétál egyedül fel-le a lépcsőn

bevásárlás után egyedül kipakol (csak mondani kell mit hova mert képes a konzerveket a hűtőbe tenni :D)

kirakókat, formabeillesztőket hibátlanul, elég gyorsan megoldja, a felmérésen nézték ezeket, azt mondta a doktornéni, hogy 4 éves szinten van. ez azért jól esett :)))

2012. márc. 31. 10:13
 2/10 anonim ***** válasza:
első vagyok, lemaradt, 2 hónap híján 2,5 éves :)
2012. márc. 31. 10:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

az én kisfiam 2nyelven beszél ( az ö szintjén persze) ,ügyesen memóriázik, mostmár szól ha wc-re kell menni,meg tudja fújni a trombitát :)

ja,és nem fogad szót... :)

2012. márc. 31. 12:06
 4/10 anonim ***** válasza:

Én talán arra vagyok a legbüszkébb, (bár ebben nem különleges, de mégis örülök neki), hogy ahhoz képest, hogy 2 évesen még csak szavakat mondott, most (még nincs 2,5 éves), már hosszú mondatokat használ és rengeteg mondókát, verset tud. Aztán a színeket is tudja már régóta (mindet, árnyalatokat is), 10-ig megszámol mindent ami előtte van, de számfogalma 3-ig van, addig ránézésre megmondja hány darab. És az ÁBC-t is tudja, de persze azt csak úgy felmondja mint egy verset, de irtó aranyos (á-bé-bé-cé ... el-em-pó-pí stb.)

Viszont a szobatisztaságban még sehol sem tartunk, az nem érdekli:) vagy inkább :(

És a tiéd miben ügyes?

2012. márc. 31. 12:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Én azért vagyok büszke rá, mert már 10 hónapja szobatiszta és több, mint fél éve ágytiszta is (23 hónaposan lett az).

Imádom, mikor szurkol a kedvenc focicsapatunknak, meccsen egyszerűen ennivaló, ahogy több ezer ember között kiabál, hogy hajrááááááá!

25-én lett 2,5 éves és fiú.

2012. márc. 31. 12:35
 6/10 anonim ***** válasza:

a legbüszkébb?mkor mondja hogy Anya,szeretlek!

nagydumás csávó,2 évesen sznte folyékonyan beszélt már,most meg be nem áll a szája.és olyanokat mond,hogy az ember hátast dob.rengeteg mondókát tud,és sokszor csak azt hallom mkor főzök mondjuk,hogy autózk és mondja a dig dag daganatot,vagy énekl a hnta palintát.

2012. márc. 31. 13:30
 7/10 anonim ***** válasza:
én úgy látom okos és ügyes,de nem kirivían,viszont ami kirívó és minde elfogultság néül mondom ritka,az a szíve.fiú létére annyira kedvesen beszél,
2012. márc. 31. 14:12
 8/10 anonim ***** válasza:
bocs utolsó vagyok véletlen elküdlte,szóval irtó kedves,nagyon szépen választékosan beszél,mindent megköszön,kér,simogat,ölelget.szeretget,naponta szerintem 100*mondja anya szeretlek oda jön és megpuszil,megsimogat,megpiszéz.a légy szíves,kérem szépen nagyon szépen köszönőn,automatikusan jön belőle.úgy látom nagyon kedves,figyelmes,udvarló,és bár sok gyerekkel van tapasztalatom ennyire még nem tapasztaltam gyereknél akkora szivet.
2012. márc. 31. 14:16
 9/10 A kérdező kommentje:

Büszke vagyok, hogy óvja, védi és szereti, puszilgatja, vigasztalja a kistestvérét.

Síkidomokat nevez meg, a színeket tudja, sok állatot ismer. Bármilyen formabedobót megold.

Igaz, még csak szavakat mond, de mindent megért.

2012. márc. 31. 21:52
 10/10 anonim ***** válasza:
első vagyok, mi rosszat írtam amiért lepontoztatok? :O
2012. ápr. 1. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!