Mi mindent csinál 2és fél év körüli gyereketek, amire nagyon büszke vagy? És szerinted miben különleges gyermeked?
abban különleges, hogy az enyém :)))
nem egy kirívó képességű gyerek, persze nagyon okos, de még nem derült ki, hogy az élet mely területén a legügyesebb :)
amire büszke vagyok:
több mint egy éve váltott lábban sétál egyedül fel-le a lépcsőn
bevásárlás után egyedül kipakol (csak mondani kell mit hova mert képes a konzerveket a hűtőbe tenni :D)
kirakókat, formabeillesztőket hibátlanul, elég gyorsan megoldja, a felmérésen nézték ezeket, azt mondta a doktornéni, hogy 4 éves szinten van. ez azért jól esett :)))
az én kisfiam 2nyelven beszél ( az ö szintjén persze) ,ügyesen memóriázik, mostmár szól ha wc-re kell menni,meg tudja fújni a trombitát :)
ja,és nem fogad szót... :)
Én talán arra vagyok a legbüszkébb, (bár ebben nem különleges, de mégis örülök neki), hogy ahhoz képest, hogy 2 évesen még csak szavakat mondott, most (még nincs 2,5 éves), már hosszú mondatokat használ és rengeteg mondókát, verset tud. Aztán a színeket is tudja már régóta (mindet, árnyalatokat is), 10-ig megszámol mindent ami előtte van, de számfogalma 3-ig van, addig ránézésre megmondja hány darab. És az ÁBC-t is tudja, de persze azt csak úgy felmondja mint egy verset, de irtó aranyos (á-bé-bé-cé ... el-em-pó-pí stb.)
Viszont a szobatisztaságban még sehol sem tartunk, az nem érdekli:) vagy inkább :(
És a tiéd miben ügyes?
Én azért vagyok büszke rá, mert már 10 hónapja szobatiszta és több, mint fél éve ágytiszta is (23 hónaposan lett az).
Imádom, mikor szurkol a kedvenc focicsapatunknak, meccsen egyszerűen ennivaló, ahogy több ezer ember között kiabál, hogy hajrááááááá!
25-én lett 2,5 éves és fiú.
a legbüszkébb?mkor mondja hogy Anya,szeretlek!
nagydumás csávó,2 évesen sznte folyékonyan beszélt már,most meg be nem áll a szája.és olyanokat mond,hogy az ember hátast dob.rengeteg mondókát tud,és sokszor csak azt hallom mkor főzök mondjuk,hogy autózk és mondja a dig dag daganatot,vagy énekl a hnta palintát.
Büszke vagyok, hogy óvja, védi és szereti, puszilgatja, vigasztalja a kistestvérét.
Síkidomokat nevez meg, a színeket tudja, sok állatot ismer. Bármilyen formabedobót megold.
Igaz, még csak szavakat mond, de mindent megért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!