Dicsekedhetek? Olyan büszke vagyok a fiamra! A Te gyermeked mikor rajzolt először ember alakot?
Ma este rajzolt először felismerhető emberalakot. Volt neki mindene, szeme, orra, szája, füle, haja, keze és lába. És minden nagyjából a helyén is volt. Azt mondta, engem rajzolt le.
Eddig szinte semmi felismerhetőt nem rajzolt. Tudom, Nektek ez nem nagy újság, de én annyira örültem, és olyan büszke vagyok rá, hogy bedátumoztam és eltettem a kincseim közé.
Köszönöm!
Már van sok emlékünk, mert 3,5 éves a gyerkőc. Ezért örülök ennyire a rajznak. :)
Talán 3,5 évesen, de lehet, hogy csak 4.
A lányom nagyon későn kezdett el "felismerhető dolgokat" rajzolni, kezdtem is aggódni, mert az óvodás társak rajzaihoz képest az övéi nagyon "primitívnek" tűntek, de nem rég hirtelen megváltozott minden. Szinte egy-két héten belül olyan fejlődésen ment keresztül, hogy pontosan tud kiszínezni kifestőt, alakokat rajzol, a színeket fantasztikusan használja, átmeneteket színez, és aprólékosan kidolgoz részleteket, szóval el vagyok ájulva. :o)
És megnyugodtam, nincs visszamaradva, csak kellett valami lökés neki...
Másik gyerekem két évesen egész jókat rajzol, vagy legalábbis megmondja, hogy mit rajzolt, és gyakran ki is lehet venni. :o)
Szóval máshogy "működnek", de ez a szép bennük...
A lányom 2 hét múlva lesz 2 éves, kb karácsony óta rajzol pont-pont vesszőcske embert!
A fiam novemberben volt 4 éves, de az egyenes vonalnál, és a körnél tovább nem jutott, igaz megmondja, h épp sínt, vagy autópályát rajzolt. És persze napot vagy lufit.
Kislányom 2,5 évesen rajzolta az első felismerhető emberkéjét. Jó nagy pocakkal, pálcika kézzel és lábbal. Úgy megdöbbentem, hogy csuklani kezdtem. :) Le is fényképeztem, de bocsi a lába lemaradt, a fejre koncentráltam.
Azóta eltelt 2 hónapban sokkal szebben megy már neki, ha apukát rajzolja akkor van szakálla, ha anyukát akkor "nekem" hosszú hajat csinál stb. Imád színezővel is színezni, szépen vonalon belül marad, csak ha nagyon beleéli magát fut ki. Akkor viszont kéri a radírt :)
Félelmetes mennyire fejlődnek. :D
Első kép :) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!