Van egyáltalán itt olyan ember, aki szereti a hazáját? Aki nem akar külföldre menni és büszke arra, hogy magyar?
Én igazi hazafinak vallom magam és a mai napig elsírom magam, ha az Olimpián megszólal a himnusz. mindenki azt mondja, hogy kimegy külföldre, mert szar az ország.Nem vagyok gazdag, de én meg is halnék a hazámért, ha megtámadnák esetleg egy háborúban.
Van még ilyen ember, vagy mindenki mentené a tyúxaros életét?
Hahó, én itt vagyok. :)Én büszke vagyok rá hogy magyarnak születtem. Eszem ágában sincs külföldre menni, esetleg kirándulni, de inkább itthon dologzok. Nem adom fel opitmista vagyok, lesz ez még jobb minekünk fiataloknak kell ezért tennük.
Üdv :)
(Ja. amúgy csóró falusi vagyok, nyáron napszámba járok, évközben meg egyetemre)
de attól még szeretem a hazám
15:45 voltam
Én szeretem a hazámat de szivesen kimennék külföldre ha lenne lehetőségem
21/f
én nem akkarok kőgazad lenni és villával forgatni a pénzt a padláson :D:D:D , nekem elég ha van egy tisztességes munkám, tisztességes keresettel amiből eltudom tartani majd a családom amikor lesz és persze rendesen normális körülmények között fel tudom őket nevelni, és még egy kicsit félre is tudok tenni
első kommentelő voltam
Szeretem a hazámat, örökre sosem hagynám el, mondjuk én a városomat sem. :)
Hogy meghalnék-e érte, nem tudom. Most könnyen mondhatnám, hogy igen, de ha egy háború közepébe csöppennék, lehet átgondolnám még egyszer
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!