Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van egyáltalán itt olyan...

Van egyáltalán itt olyan ember, aki szereti a hazáját? Aki nem akar külföldre menni és büszke arra, hogy magyar?

Figyelt kérdés

Én igazi hazafinak vallom magam és a mai napig elsírom magam, ha az Olimpián megszólal a himnusz. mindenki azt mondja, hogy kimegy külföldre, mert szar az ország.Nem vagyok gazdag, de én meg is halnék a hazámért, ha megtámadnák esetleg egy háborúban.

Van még ilyen ember, vagy mindenki mentené a tyúxaros életét?

2010. jan. 8. 15:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
55%
Igen van. Én büszke vagyok rá. Elköltözni nem akarok innen (felér egy hazaárulással) és én is meghalnék érte ha úgy jobb lenne. Amúgy is nem az ország tehet róla hanem a kormány. Ha nem cseszték volna el nem tartanánk itt. Én is meghatódom az ünnepségeken is. Meg amikor mondják, hogy mennyien meghaltak az országért...
2010. márc. 23. 14:57
 22/22 anonim válasza:
én is nagyon szeretem! mindenképp maradok Vörösmarty: "Itt élned halnod kell!"
2012. júl. 10. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!